Időutazás: Divatguruk gardróbja régen

Óhh azok a kreációk és halkan megjegyzem, hogy a fényes harisnya is feltűnik ebben a pár perces, kellemes időutazásban :]

 

Ott vannak a legfontosabb bemutatókon, minden fashionista ismeri őket, különféle nyilvános megjelenéseik pedig egészen biztosan a divatportálok kereszttüzébe kerülnek. Azt már nagyon jól tudjuk, hogy az elmúlt években milyen stílus, irányvonal jellemzi őket, éppen ezért most kicsit utazzunk vissza az időbe és nézzük meg őket, hogy hogyan is öltözködtek sok-sok évvel ezelőtt.

___

Karl Lagerfeld

Nyissuk a sort a Chanel divatház fejével, egy ízig-vérig ikonikus úrral, akinek kora még most is rejtély, de kit érdekel mindez ha szebbnél szebb (néha érdekesebbnél érdekesebb) kreációkkal varázsol el minket bemutatóról bemutatóra.

 karl_1 karl_2 karl_3 karl_4

Carine Roitfeld

Korábban már szenteltem a francia Vogue exfőszerkesztőjének, egy egész fejezetet a ’10 dolog…’ rovatban, de fiatalkori stílusára akkor nem tértem ki és arra se, hogy fiatalon egy ideig modellként dolgozott.

Carine Roitfeld_4 Carine Roitfeld_1 Carine Roitfeld_2 Carine Roitfeld_3

Anna Wintour

Őt bárkinek is be kéne mutatni?

anna wintour_4 anna wintour_1 anna wintour_2 anna wintour_3

André Leon Talley

25 éve nem hiányozhat egyetlen egy neves bemutatóról sem.
A Vogue kreatív igazgatói posztjának hála, hallathatta hangját a fekete modellek érdekében és számtalan fiatal divattervező köszönheti neki a világsikert.

andré leon talley_2 andré leon talley3 by Andy Warhol

Marc Jacobs

A Louis Vuitton korábbi kreatív igazgatóját nem igazán kell bemutatni senkinek se! Jó-jó azt nem hagyom ki, hogy természetesen a francia márka mellett saját divatházát sem hanyagolta el és a mai napig az egyik legnépszerűbb bemutató köthető hozzá a New York-i divathéten.

marc jacobs 3 marc jacobs 1 marc jacobs 2ű

+1 Anna Dello Russo

Semmiképpen se akartam kihagyni a felsorolásból a japán Vogue nagyasszonyát. És tényleg szorgalmasan szörföztem azért, hogy pár használható fotót találjak a hölgyről, ám csak ezt az egy korábbi képet találtam róla.

anna

A következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Tumblr  Lookbook

(képek forrása: pinterest)