Mondhatnám, hogy az elmúlt időszakban profi szintre fejlesztettem tesztelő énemet, de sajnos mindez nem lenne igaz. Viszont annál lelkesebb vagyok a témában, ami azt gondolom nem egy nagy hátrány, főleg ha ilyen szuper dolgokról van.

Előre szólok sablonos mondattal kezdek majd, de mit lehet tenni ha így van?!…. Szóval a harmadik iksz után nekem is egyre fontosabb, hogy a bőröm a lehető legkomfortosabban érezze magát a mindennapokba, ehhez pedig megpróbálom a lehető legjobb beauty-társakat felkutatni, így találtam rá a Stendersre.

A márka Észak-Európából indult hódító útjára, több mint 10 évvel ezelőtt, hogy megismertesse a világgal azokat az ősi, északi receptekben rejlő természetes hatóanyagokat, amikre minden bőrnek szüksége van. Manapság, amikor a mesterséges összetevők szinte már hétköznapjaink részéve váltak, egyre több nő számára válik fontossá egy ilyen üzenet.
Üde színfoltként próbálják a természetet és annak minden kemikáliáktól mentes apró kis részecskéjét, a lehető legjobban becsempészni az életünkbe és fürdőszobánkba.

 

 

Ami azt illeti engem nagyon is meggyőztek és már mondom is, hogy miért….

Egy ideje teljesen rákattantam a testradírokra, így azonnal megakadt a szemem ezen a csokoládés kiadáson, ami a leírás szerint nem csak bársonyossá varázsolja a bőrt, hanem még a cellulitisz elleni harcban is alkalmazható. Utóbbi “kijelentés”-re még mindig felkapom a fejemet (szerintem ez már örökké kitart majd), így mint a narancsbőrt-orvosló kencék lelkes tesztelőjét engem már itt megvettek. És minden elfogultság nélkül mondom, hogy a termék élesben is bizonyított, már az illata is maga volt a csoda, a hatása pedig tényleg bársonyos – imádom!.

Mit kell tudni róla? Most kicsit lesek, szóval…. fő összetevője az édes mandula-, szőlőmag- barackmag olaj, kakaóvaj, arab kávé darabok és természetesen a cukor.

Illatra nekem a kávés csoki érzetét adja és elsőre bár kicsit olajosnak tűnhet, de ha jobban eldolgozod a dobozban található masszát, akkor pillanatok alatt egy apró, lágy szemcsés testradírt kapsz, amit pont ennek az olajos textúrának köszönhetően könnyedén szét tudsz masszírozni a célterületeken egy-egy zuhanyozás közben.

A képen jól látszik, hogy az olajos réteg alatt milyen szépen bújik meg az illata alapján ennivaló bőrradír.

A terméket ITT találod és innen meg is rendelheted!

A másik dolog, amit mutatni szeretnék egy rosé pezsgő fürdőgolyó, amit bár a karácsony szelleme keltett életre de ettől még lehet, hogy valamelyik boltjukban, a három közül te is elkaphatsz egyet ha szerencséd van. A lényeg viszont nem ez, hiszen az illat bár szezononként változik a minőség az mindig állandó, így bármelyik színes pezsegő termékükre esik is a választásod, nem fogsz csalódni. A kádban töltött pillanatok pedig azon kívül, hogy feltöltenek, még egy bársonyos bőrrel is megajándékoznak majd. Elég jó üzlet, ami azt illeti én imádom! Nincs is jobb azoknál “én pillanatok”-nál, amikor egy kád meleg vízben, egy jó könyv társaságában kivonod magad a valóságból és hagyod, hogy az édes semmittevés láthatatlan burkot vonjon köréd….

A fürdőgolyókat ITT találod és innen meg is rendelheted!