3 apróság az online piac kínálatából!

Bár még csak augusztust írunk, azért jó mindig pár lépéssel előrébb járni azon a bizonyos bevásárlólistán…

 

Nem lehet elég korán felkészülni az őszi időre, éppen ezért körülnéztem ismét az online piacokon, és ha belekalkuláljak azt a pár hetet amíg megérkezik egy-egy kincs, akkor már bátran kijelenthetjük azt, hogy hasznát vesszük majd az új szerzeményeknek.

1.) Bőr bőr hátán

Nem is tudom elképzelni azt a hűvösebb időszakot amikor a különféle bőr, vagy inkább bőr hatású darabok nem lesznek már terítéken. A letaszíthatatlanság láthatatlan palástját viselő anyagot, pedig előszeretettel szedik elő a különféle divatházak, a színek és a szabások tárháza pedig úgy tűnik kimeríthetetlen, és ezt minden divatszerető fashionista örömmel fogad.

leather
ITT megvásárolhatod!

2.) Minták

A hűvösebb napok nem jelentik azt, hogy búcsút kell mondanunk mindennek ami színes vagy éppen mintás. Személy szerint imádom ezeket a kabátokat, és ennyi pénzért szinte ingyen van. És nem utolsósorban nem kell túlgondolni a outfitet sem, ugyanis egy ilyen darab könnyen feldob bármilyen egyszerű összeállítást.

minta
ITT megvásárolhatod!

3.) Láncok

A különféle vastag fémes láncok, kiegészítők szintúgy slágerlistásak, hiszen egyszerűen kombinálhatók szinte bármivel. Azért arra mindig figyeljetek, hogy a kevesebb néha több és ne aggassátok tele magatokat sok-sok hasonló példánnyal, ugyanis könnyen karácsonyfa benyomást kelthettek, azt meg ki szereti…nem?

goldbracelet

ITT megvásárolhatod!

____________________

Bármilyen kérdésed lenne írj nyugodtan a kerubinabmb@gmail.com címre!

 

A következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook