Golden Globe Awards 2013 – Vörös szőnyeg!

A díjátadók időszaka nagyon dübörög és tegnap adták át immáron 70. alkalommal az Aranyglóbusz díjakat. Az kicsit szokatlan időjárás ellenére, ami Los Angeleshez képest elég hűvös – mindössze 13 fok volt – megpróbált mindenki szépen mosolyogni, a szebbnél szebb ruhakölteményekbe.

Kezdjük is el a felsorolást és lássuk, hogy idén kedvenceink miben jelentek meg az Oscar előszobájaként is aposztrofált díj gáláján! Mivel rengeteg ismert ember jelent meg eme eseményen is, ezért javarészt a jó döntéseket válogattam be ebbe az összeállításba és csupán két ‘ne tedd’ került be a cikkbe.

__________________

Another awards’ night, this is such a time! Yesterday was the Golden Globe Awards day in Los Angeles. Let’s see the most memorable outfits!
                  Taylor Swift Donna Karan
Taylor Swift-et első pillantásra meg se ismertem ebben a Donna Karan darabban. Ügyes!

__________________

Taylor! Is it you? Suddenly I didn’t recognize that it’s you. She wore a Donna Karan gown. Good work!

Rachel Weisz
Rachel Weisz valamit nagyon elrontott. Az amúgy mindig csodaszép színésznő, most eléggé mellényúlt. Mrs Bond ruhája Louis Vuitton, ami most abszolút lényegtelen, mert az összkép borzasztó!

__________________

Rachel Weisz, error 404!! Something went wrong with the always beautiful acctress choice?!?
Mrs Bond dress is Louis Vuitton, but who cares, this outfit is terrible!!

Nicole Richie Naeem Khan

Nicole Richie, Naeem Khan kreációja mellett döntött. A jó útra tért celeb mama, szinte sugárzott a vörös szőnyegen!

__________________

Nichole Richie in Naeem Khan! The bad girl gone good celeb mom, was very glamorous on the red carpet.

Nicole Kidman in Alexander McQueen

Nicole Kidman valamiért nekem mindig egy tökéletes jégkirálynő! Ennek ellenére nagyon jó színésznőnek tartom, a stílusa pedig kifogástalan, ezen az estén is jól döntött amikor a voksát Alexander McQueen mellett tette le.

__________________

Nicole Kidman for me she is an always perfect ice queen! Despite of that, she is a very good acctress and her style is always perfect, she had a very good decision when she voted for Alexander McQueen.

Michelle Dockery in Alexandre Vauthier
Sajnos ismét a google segítségét kellett kérnem, ugyanis Michelle Dockery neve egy cseppet se hangzott ismerősen. A 31 éves színésznőt  a legtöbben a Downton Abbey című sorozatból ismerhetik. A ruhája egy csodaszép Alexandre Vauthier alkotás!

__________________

Another google info because I have never ever heard about her name…The 31 year old acctress best known from the Downtown Abbey series. And I love her dress, she wore a beautiful Alexandre Vauthier creation!

Megan Fox  Dolce & Gabbana
Megan Fox pár hónappal kisfia születése után csodásan fest ebben a  Dolce & Gabbana estélyiben!

__________________

New mom Megan Fox in Dolce & Gabbana.

Marion Cotillard Dior Haute Couture
Marion Cotillard, Dior Haute Couture ruhájában nincs semmi különleges mégis belevettem a felsorolásba, ugyanis valamiért nagyon megtetszett nekem, talán az összképből áradó harmónia fogott meg? Nem tudom, de tetszik :]

__________________

Nothing special in Marion Cotillard, Dior Haute Couture dress but I like the harmony of it :]

Lucy Liu
Lucy Liu virágba borult, de nem tudom miért? A választás rossz volt, Carolina Herrera ide vagy oda.

__________________

Fashion risk? Yes! Lucy that was a bad Carolina Herrera choice!

Kelly Osbourne Zac Posen
Kelly Osbourne, Zac Posen egyik darabjában. Nekem annyira erőltetett ez a lány, hogy az valami hihetetlen. Még akkor se győzött meg mikor lefogyott! Bocsi!

__________________

Kelly Osbourne in Zac Posen! This girl is so far-fetched to me....

Kate Hudson in Alexander McQueen
Kate Hudson biztosra ment amikor Alexander McQueen kreációi közül választott! A hatás pedig garantált a fekete és az arany csodásan fest egy ilyen díjkiosztó vörös szőnyegén.

__________________

Kate Hudson played it safe when she selected a gown from Alexander McQueen creations. It was impressive! Black and gold on the red carpet? Win!

Julianne Moore in Tom Ford
A kortalan Julianne Moore remek ebben a Tom Ford darabban! A kevesebb néha több? Igaz!

__________________

Tha always classy and ageless Julianne Moore stepped onto the red carpet in Tom Ford! Less is more? True!

Jessica Alba in Christian Dior

Jessica Alba valószínűleg akármiben megjelenthetett volna, hiszen a divat íratlan statisztikái alapján sohasem tud hibázni. Most éppen egy Christian Dior estélyiben bizonyította ezt!

__________________

Jessica Alba, based on the unwritten fashion statistics she can’t make mistakes…Yesterday she wore a Christian Dior gown.

Jennifer Lawrence in Dior Couture by Raf Simons
Jennifer Lawrence vörös szőnyeges szezonjának újabb választása most egy Dior Couture by Raf Simons darab! Csak semmi cicoma, tökéletes :]

__________________

Another Jennifer Lawrence gown in this red carpet ‘season’. Dior Couture by Raf Simons? Only colour and nothing finery! Perfect!

Halle Berry, Versace ruhája, sok oldal szerint rémes választás volt. Nem tudom mi a baj ezzel a darabbal, talán az, hogy “sokat” mutat, Angelina után szabadon?

__________________

Halle Berry and her Versace gown. She showed off her sexy leg, after the ‘Angelina effect’!

Eva Longoria in Pucci

Eva Longoria egy csipkés Pucciban vonult végig a vörös szőnyegen. A lábvillantás nála se maradhatott el, ez a ‘hagyomány’ sok férfi szemnek áldás!

__________________

Another showed off! Eva Longoria wore a black, lace Pucci dress.

Emily Blunt in Michael Kors
Emily Blunt mint jelölt jelent meg Bevery Hillsben, Michael Kors nevével fémjelzett, oldalt kis kivágással megoldott ruha, éppen annyira volt merész amennyi egy ilyen eseményen még nem polgárpukkasztás. Ezt azért írtam most le, mert volt olyan oldal ahol azt olvastam, hogy merész választás volt ez a színésznő részéről…hmm…ízlések és pofonok…

__________________

Emily Blunt (The Best Actress Nominee) chosen a Michael Kors side cutouts dress. In my opinion this gown – despite of many blogs aspect – can carry the Golden Globe’s red carpet etiquette.

Anne Hathaway in Chanel Couture

Furcsa de Anne Hathawayt most látom először úgy, hogy jól áll neki ez a rövid haj, tudom idő kellett míg megszoktam. Ez a Chanel Couture választás pedig kifogástalan stílust jelképez!

__________________

This is the first time, when I can say….’Yes, I like her hair’….I know it seems I need a little time for every changes!
This white Chanel Couture dress symbolizes a perfect style!

Amy Adams Wears Marchesa
Amy Adams ebben a  Marchesa ruhában egy igazi hableány :]

__________________

Amy Adams in this nude Marchesa gown….mermaid alert!! :]

Amanda Seyfried in Givenchy Couture
Amanda Seyfried karrierje csak úgy szárnyal felfelé és legújabb filmje a Nyomorultak pedig elnyerte a Legjobb film vígjáték/musical kategóriájának díját. Az győzelmet ebben a Givenchy Couture ruhában ünnepelhette. Gratulálunk!

__________________

Hey Amanda! Congratulations to the Golden Globe Award because your latest movie Les Misérables won in the Best musical or comedy category. And last but not least congratulations to your Givenchy Couture dress!

Zooey Deschanel _oscar de la renta

Zooey Deschanel, Oscar de la Renta ruhája sok oldal szerint nem volt jó választás. Szerintem viszont amennyit írnak róla, éppen annyira nincs vele semmi baj. Tökéletesen illik a színésznő cuki személyiségéhez és valahol ez a lényege, hogy ne a ruha viseljen minket, hanem mi a ruhát!

__________________

I read it ‘Worst dressed list’…Zooey Deschanel, Oscar de la Renta gown…why? She is totally herself in this outfit, so cute and cheerful

Melyik ruha tetszik a legjobban?
Which one do you like?