Téli NYEREMÉNYJÁTÉK! – Kezdődik!!

Úgy terveztem nem lesz több ilyen jellegű játék, de azt vettem észre, hogy szeretitek éppen ezért ‘adtam be a derekamat’ és szervezek egy ilyen ‘versenyt’.
Sokatoknak a játék menete már nem újdonság, de mivel vannak újak is a ‘csapatban’ ezért először lássuk a szabályokat….

SZABÁLYOK

  • aki részt szeretne venni a játékban annak előbb LIKE-olnia kell az oldalt, csak így érvényes a ‘nevezése’
  • készítsd el a saját összeállításodat a POLYVORE-on, azt ami leginkább Te vagy, a fantáziádnak semmi se szabhat határt VAGY küldj be egy fotót saját magadról amin a kedvenc darabjaidat viseled
  • az elkészült művedet küldd el a kerubinabmb@gmail.com-ra, arra figyelj, hogy a méret megfelelő legyen, csak a kép ‘élvezhetősége’ végett. Ha esetleg mégis kis méretben küldöd el nekem, ne aggódj szólni fogok!
  • beküldési határidő: 2013. január 21. este 9 óra!
  • a beérkezett munkákat egyszerre fogom feltölteni a blog FACEBOOK OLDALÁRA utána pedig indulhat a szavazás
  • a LIKE-ok akkor ÉRVÉNYESEK, ha mind az OLDALT (http://www.facebook.com/kerubinastyle) mind a KÉPEDET like-olják a barátaid, ismerőseid, családtagjaid vagy akárki más! Kérlek tartsátok be mert voltak már ebből félreértések. Nem szeretném ha valaki, aki amúgy nyerésre áll, esetleg mégse úgy végezne amire számított, mert a szavazatai érvénytelenek.
  • Ezen pontot az eddigi rossz tapasztalat szülte sajnos! Mindenféle csalás, vagy személyi jogok sértése büntetést von maga után. Az illetőt pedig kizárjuk a játékból!

NYEREMÉNYEK

A hideg még javában tart, de ebben a fagyos időben is fontos a szépségápolás. Éppen ezért a legtöbb LIKE-ot összegyűjtő játékos nyereménye egy Carmex ajakápoló és egy Forever21 szájfény. A divatot szem előtt tartva pedig egy fülbevaló- és egy gyűrű csomaggal is kiegészül a nyeremény.

299692_532784290079238_502232933_n

A JÁTÉK VÉGE előreláthatólag 2012. január 31. este 9 óra!

Sok Sikert kívánok mindenkinek és várom a jobbnál jobb összeállításokat!

xxxxoooo
kerubina