Már számtalanszor írtam Nektek arról, hogy mennyire nem értek a beauty dolgokhoz, se az újdonságokhoz, viszont szeretnélek Titeket sok-sok információval ellátni minden téren. Éppen ezért felvettem a kapcsolatot az Essence-el, akik örömmel vállalták azt, hogy segítenek nekem abban, hogy mindig update infokat oszthassak meg veletek, az aktuális körömlakk trendekből.

Lássuk mit tartogat számunka a Catrice a decemberi, januári hónapokra…

CATRICE “spectaculART” limitált kiadás

Bombay találkozása Párizzsal. Az indiai fényűzés párosul a francia modernitással. A nemzetközi kifutókon a divattervezők kombinálják a szári szerű szoknyákat, bonyolult díszítéseket és a hímzett kabátokat akkurátusan kivágott ingekkel és egyszerű blúzokkal ebben a téli szezonban. Arany, ezüst, vörös és rózsaszínek dominálják ezt a stílust, miközben hosszú nyakláncok, díszes hajkiegészítők vagy művészi drágakövek –bindik- tökéletesen kiegészítik ezt az indiai stílust.

_____

CATRICE spectaculART– Tiszta króm

Olyan nemes, mint a nemesfém. A magasan pigmentált szemhéjpúder innovatív 3D szövet szerű design-al a csúcsa ennek a limitált kiadásnak. A könnyű púder textúra nagyon meggyőző és órákig tart. Izgalmas és intenzív szemfesték. C01 So Precious, C02 Bombay Bauble,
C03 Treasure It és C04 Artfully Lustrous árnyalatokban kapható.

untitled

CATRICE spectaculART– Lenyűgöző Szempillák

Káprázatosan eredeti! A különálló szempillákat három féle hosszúságban rakhatod fel a saját pilláid közé a szempilla ragasztó segítségével. Az eredmény: hosszabb, dúsabb, lenyűgözően eredeti szempillák.

SpectacualART_LashesToImpress

CATRICE spectaculART– Szuperfinom Szemceruza

A szemkihúzú szuper-vékony filctoll aplikátora professzionális külsőt kölcsönöz a szemceruzának- szuperfinom és tartós. Nagyszerű díszmintákat is rajzolhatsz magadnak, ami illik a bindi- stílusodhoz. C01 Black Bindi árnyalatban kapható.

Catr_SpectacualART_SuperfineEP

CATRICE spectaculART– Highlighter Púder

Egyenesen az 1001 éjszakából: a Highlighter selymes púder textúrája fényvisszaverő pigmenteket tartalmaz, hogy gyönyörűen kiemeljék az arcod és a

dekoltázsod. C01 Artfully Lustrous árnyalatban kapható.

Catr_SA_Highl.Powder

CATRICE spectaculART– Arcpirosító Mousse

Csúcsdivat: az Arcpirosító Mousse finom rózsaszín árnyalatban, variálható fedettséggel természetes ragyogást ad arcodnak. A legjobb: innovatív textúrájának köszönhetően könnyen felvihető és elkenhető. C01 Holi Hai árnyalatban kapható.

Catr_SpectacualART_MousseBlushOffen

CATRICE spectaculART – Csillogó rúzs

Tiszta pigmentek kedve az áttetszőtől a vörösig. A csillogó rúzs átlátszó gél textúrája finom fényt ad ajkadnak. Ezen felül, hialuronsav összetevői segítenek kisimítani a szád körüli apró ráncokat és az SPF 10 fényvédő védelmet nyújt a káros UVA és UVB sugarak ellen. Az eredmény: puha, sima ajkak. C01 Artfully Lustrous, C02 Revel The Red és C03 Soulful árnyalatokban kapható.

 

CATRICE spectaculART– Ultimate Körömlakk

A színek: Az átlátszótól kezdve a rózsaszínen át egészen a vörösig. A hatás:  izgalmas ragyogás, csillámlással, vagy anélkül. Az ecset: extra széles és ideális a professzionális és tökéletes lakkozáshoz. Lenyűgöző, spectaculART! C01 Artfully Lustrous, C02 Holi Hai, C03 Revel The Red és
C04 Soulful árnyalatokban kapható.

 

 

CATRICE spectaculART– Gold Leaf Fedőlakk

Körmök, mint végső kiegészítők! Az átlátszó Gold Leaf Fedőlakk arany csillámjai lenyűgőzővé varázsolják körmeidet. A lapos, extra széles ecset biztosítja a pontos szín felvitelt a szokásos körömlakk fölé.  A szemet gyönyörködtető hatás garantált!

 Catr_SpectacualART_GoldLeafTC

Elérhető decemberben és januárban a Catrice termékeket forgalmazó Müller üzletekben.