Karácsonyi DIY ötletek – 2. rész

A korábbi ‘csináld magad’ tippek sikerén továbbmenve, most összegyűjtöttem Nektek három egyszerű és nagyszerű ötletet. Kicsit elrugaszkodva a fenyőfa, meg a rénszarvasok világától következzen azok a darabok, amik az év bármely szakaszában feldobhatják a hétköznapjainkat.

___

Színes vázák

Nem kell hozzá más mint egy üres befőttesüveg, vagy egy sima üvegváza (IKEA-ban kapni jó áron) és festék. Utóbbit bármelyik hobbi boltban beszerezheted és kérd nyugodtan az eladó segítségét!
Szín? Jöhet akármi, akár több is egyszerre!

263601384409264052_5FIcXVZF_c
Könyvjelző

Barátnőknek, anyának, nagymamának egyaránt aranyos ajándék lehet ez a masnis könyvjelző.
Nincs másra szükség mint pár színes csomagolópapírra, esetleg szép szalagra amiből masnit hajtogathattok/köthettek. Az elkészült remekművet rögzítsétek, nehogy aztán szétjöjjön és húzzatok át rajta egy gémkapcsot.

35395547041257405_Xtflgm2F_c

Egyéni bögre

Harmadikként pedig egy sokak által elcsépeltnek tartott ajándék következzen. Bögrét ugyebár mindenki kapott már, szülinapra, névnapra és minden egyéb jeles alkalomra. Sokunknak roskadozik tőle a polc! Mégis egy kis trükkel igazán egyedivé tehetitek ezt a darabot.
A különféle hobbi boltokban lehet kapni égethető porcelán filcet, amivel könnyen dolgozhattok. Miután ráírtátok a kívánt szöveget a bögrére, utána mehet a sütőbe körülbelül 30 percre és kész is az ajándék!

diy-mug-art-ideas-cheap-gift-ideas-inexpensive-sharpie-art-doodle-art-4_large

___

Te tudod már, hogy mivel leped meg a szeretteidet?