Ruhák a fa alá avagy a nagy ‘ünnepi’ ruha szemle!

Közelednek az ünnepek, a távolban már hallani a csengettyűszót és még mindig nem tudod mit is vehetnél fel szenteste arra  a pár órára?! Amíg lezajlanak az ajándékozások és amikor szépen lassan degeszre eszed magad az ünnepi menüből? Most megpróbálunk megoldást találni rá!

Sokan úgy vannak vele, hogy minek ide nagyestélyi? Természetesen nem kell, viszont a macinaci se a legjobb opció az év ezen napján. Csinosan felöltözni pedig nem olyan nagy áldozat! Természetesen az ember lányai mindig azon problémáznak, hogy a különféle alkalmakon mégis mit vegyenek fel? A szekrény előtt állva pedig az elkeseredettség még mélyen bugyrába hullunk, ezt elkerülni pedig csak felkészültséggel lehet!

____

A csipke kedvelőinek…

A romantikus stílus szerelmesei már egészen biztosan beszereztek egy ilyen sejtelmesen itt-ott horgolt kincset.

untitled

____

Peplum innen és túl…

Manapság az nem látott ilyen darabot aki nem akart, hiszen csak nagyítóval találunk olyan fast fashion üzletet ami ne árulna ilyen fodros csodát. Az alapanyag ezután adott, már csak jól kell játszani vele.
A szabása miatt egyike azon ruhának ami szinte mindenkinek előnyösen állhat.

untitled
8826966800_2_1_1
Bershka, 9.995 Ft

azz58396_coral_xl

Boohoo, ~ 6.900 Ft
Többféle színben ITT megrendelheted!

____

Tüll? Nem csak királylányoknak!

Nem kell se palotában lakni, se vörös szőnyeges eseményre menni ahhoz, hogy tüllt húzz! Sőt még balett tudást se igényel, egészen egyszerűen a tervezők is meglátták ezen anyag titkát és manapság olyan bátran építik be a hétköznapi ruhatárunkba, hogy észre se vesszük mennyire megszokottá vált.

untitled
8783318990_1_1_1Bershka, 23.995 Ft

____

Barokkos ragyogás!

Az egyik személyes kedvencem ez a hullám! Arany nyomatok, hímzések, a sokak szemében már zavaró túlzások annyira csodaszépek, hogy viselése igazi stílust sugároz!

A minta kedvelői választhatnak visszafogott darabot is a Mango kínálatából 15.995 Ft-ért…

73439780_47_B

A barokkos túlzás beszélő nevét követve, pedig jöjjenek a dicsőítő jelzőhöz méltán hű változatok…

azz60058_black_xl

Boohoo, ~ 6.900 Ft
ITT megrendelheted!

untitled
SheInside, ~ 7 ezer Ft
ITT megrendelheted!

$(KGrHqJ,!g4FBn7DgM8qBQrOpB8dlQ~~60_1
eBay, ~ 6.800 Ft
ITT megrendelheted!

____

Flitter túladagolás!

Szerintem ezt soha nem fogja megunni egyik divattal foglalkozó vállalkozás se. Viszont jóból is megárt a sok és rengeteg ember nagyon nem tudja viselni ezeket a csilló lapokkal ellátott darabokat.
Egy szép blézer és a ‘túl sok’ hatás rögtön tompítható!

untitled
A flitter és a peplum szerelemgyereke megtalálható a Zara üzleteiben, 13.995 Ft-os áron!

7288214438_1_1_3

____

Jó kislány!

Lehet sokatoknak túl amisos ez a ruha, viszont a gallér még mindig stabilan tartja a helyét a kedvelt darabok képzeletbeli listáján. Blair Waldorf féle iskolás lány stílus pedig valamiért soha nem megy ki a divatból – vagy nem akar!

untitledSheInside, ~ 6.500 Ft
Többféle színben, ITT megrendelheted!

____

Cipő? A kényelmi szempontokat szem előtt tartva és az otthoni hőmérsékletet figyelembe véve a balerina cipő az egyik legjobb lábbeli választás. Ugyanis nem fog fájni benne a lábad és a felfázás veszélye is messze elkerül. Aki csak a föld felett 5-10 centivel tudja elképzelni magát, annak viszont bátran ajánlott a magassarkú lábbeli. Szerintem akárhogyan is döntötök egészen biztos vagyok benne, hogy csodaszépek lesztek :]

Te tudod már, hogy mit veszel fel?