Fémes csodák – Nemesi Anna ékszerkészítő birodalmában jártam!

A minap Nemesi Anna ékszerboltjában jártam. A tervezőnő saját kis birodalma a belváros szívében az 5. kerületben található, a Bástya utca 14-es szám alatt. Az üzletbe belépve pedig az atmoszféra magáért beszél, antik bútorok, modern ékszerek, tervezősarok, mindez túlzsúfoltság nélkül…
Na de ne rohanjuk ennyire előre, Anna 1986-ban született és már 20 éve tudja, hogy mit szeretne csinálni. Igaz nála ez nem volt nehéz, hiszen édesapja ötvös, így már kicsi korától fogva megfertőzte a fémek ‘szeretete’. Az alma mégis majdnem messze esett a fájától, ugyanis érettségi után az ifjú tervezőnő a pszichológia gondolatával kacérkodott, ám sajnos az élet úgy hozta, hogy a felvételi során pár ponttal lecsúszott róla és ezzel – nagy örömünkre – minden megpecsételődött. Álmait követve elvégezte a Budapesti Szolgáltató- és Kézműipari Szakképző Iskola aranyműves szakát és pár évvel később most 2012-ben végre megnyithatta saját üzletét is.

A különleges és abszolút egyedi ékszerek rögtön elnyerték a tetszésemet, ahogy Anna bájos és mosolygós személyisége is. “A környezetem, a körülöttem lévő emberek, a zene és a nyugalom inspirál.”-meséli. Ne holmi bizsukat képzeljetek el, hanem időtálló ékszereket!  “Főként ezüsttel dolgozom, de rendelésre arannyal és fehérarannyal is szoktam. Nagyon szeretem és tetszik a rozsdamentes acél, de nehéz a kézi megmunkálása, úgyhogy sajnos nem tudok annyit dolgozni vele, mint amennyit szeretnék.” – folytatja Anna.

Évente kétszer új kollekcióval rukkol elő, ami eddig ideálisnak bizonyult. Megrendelései által viszont, szinte nap mint nap kerül ki valami újabb darab a kezei alól, így egy percig se unatkozik. Sokatokban felmerülhet a kérdés, na igen de mindez mennyibe kerül? Mindenkit megnyugtathatok, az ár-érték arány abszolút megfelelő. Már 10 ezer Ft alatt is magadénak tudhatsz egy egyedi Nemesi Anna ékszert.

A tervezőnőt távlati terveiről is kérdeztem, amiről a következőképpen mesélt…“Egyelőre a bolt beindítása, felfuttatása, népszerűsítése a cél. A közeljövőben szeretném elindítani az új honlapomat, a saját webshopommal. Valamint nagyon örülnék, hogyha külföldre is sikerülne eljuttatni az ékszereimet. Most ezeken fáradozunk nagy erőkkel.”
A kerubinabmb style pedig reméli, és tiszta szívből kívánja, hogy ezek az álmok és tervek is sikerrel záruljanak :]

where the magic happens…

Alkotások…


Anna keze munkáját dicséri, a – sokatok által nagy valószínűséggel kedvelt – Pöttyös Túró Rudi: A Hónap Pöttyös Rajongója Díj is…

Ha tetszenek Anna munkái, akkor mindenképpen LIKE-old a Facebook oldalát a
https://www.facebook.com/nemesiannajewellery címen!