Twilight láz Essence módra

Twilight lázban ég az egész világ, hiszen utolsó részéhez érkezett a vámpíros történet. Ebbe a divathullámba pedig az Essence is becsatlakozott egy újabb Alkonyatos kollekcióval. Nézd csak…

A www.essence.hu weboldalon számos információt találsz a The Twilight Saga: Hajnalhasadás II. részéről, a mellékelt termék kollekcióról és a promóciók részleteiről.

A film bemutatásával egy időben, az essence bemutatja lenyűgöző smink kollekcióját, amelyet a  legújabb rész  ihletett. Misztikus hajnali színekkel, fantasztikusan csillogó pigmentekkel, valamint sötét, drámai hatásokkal és vérvörös termékekkel az ajkadra és az arcodra, az essence igazi vámpír erőt kínál minden lánynak- amíg a hajnal hasad…

essence breaking dawn – enyhén pigmentált szemhéjpúder

Vámpír szemek! Ez a finoman pigmentált szemhéjpúder, három sötét, majdnem fekete, valamint világos arany árnyalatokban áll rendelkezésedre, hogy tekinteted lenyűgöző és titokzatos legyen akár Bella Swan-nak. A finom csillámlástól kezdve a fémesen át az erősen szikrázóig, hogy az együttes hatás igazi vámpír lány külsőt eredményezzen. Az ideális alap: az essence colour art szemhéjszín alapozó.
01 jacob’s protection, 02 alice had a vision – again, 03 a piece of forever és 04 edward’s love árnyalatokban kapható.

essence breaking dawn – folyékony csillogó szemhéjtus

A vámpír megjelenés nélkülözhetetlen kelléke! A folyékony csillogó szemhéjtus két misztikus és mágikus színben elvisz téged a legsötétebb éjszakába, hűvös, finoman csillogó pigmentjeivel.
01 alice had a vision – again és 02 jacob’s protection árnyalatokban kapható. 

 

essence breaking dawn – ajakrúzs

Randevú éjszaka! Ez a rúzs apró arany részecskékkel garantálja, hogy még a vámpíroknak is elgyengüljön a térde. 01 a piece of forever árnyalatban kapható.

essence breaking dawn – szájfény

Ajkak, mint Alice-é és Rosalie-é! Ez a szájfény a drámai vörössel, valamint az intenzív lilával csábító fényt ad ajkaidnak. 01 alice had a vision – again és 02 renesmee red árnyalatokban kapható.

essence breaking dawn – csillámló púder

Abszolút nélkülözhetetlen minden Twilight lánynak! A finoman csillámló púder különleges ragyogást ad arcodnak és testednek, valamint gyönyörűen simává varázsolja bőröd. 01 bella‘s secret árnyalatban kapható.

essence breaking dawn – pirosító

Elegáns sápadtság? Merj elpirulni! Ez a pirosító lágy és finoman csillogó pírt ad arcodnak. 01 renesmee red árnyalatban kapható. 

essence breaking dawn – körömlakk

A négy intenzív színű körömlakk ebben a kollekcióban biztosan tart hajnalhasadásig és tovább! Misztikus éj kék, csábító fekete, sötét és drámai lila, valamint csillogó arany árnyalatokban kapható.

                             

A limitált smink kollekció 2012. novemberben és decemberben elérhető az üzletekben.