Maison Martin Margiela x H&M – H&M Showroom

Tegnap abban a szerencsében volt részem, hogy részt vehettem a Maison Martin Margiela x H&M showroom bemutatóján. Végre testközelből láthattam a különféle darabokat, amiket hamarosan, egészen pontosan november 15-én Ti is szemügyre vehettek a kijelölt H&M üzletekben (korábban ITT írtam erről)


A kollekció minden egyes darabja nagyon tetszett, ötletes- szabások és anyaghasználat jellemezte a kreációkat.
Az első hírekkel ellentétben minden abszolút letisztult és hordható – a szememben mindenképpen. A meleg irhakabát ugyanúgy fellelhető mint a könnyed szellős ruha. A kollekcióra mégsem húznám rá a téli jelzőt ugyanis szerintem ugyanannyira tavaszi, nyári és őszi egyben. Minden csak válogatás és ízlés kérdése.

A bőrnadrág számomra szerelem volt első látásra, de a cukorkapapírt idéző “clutch” se hagyott hidegen. Utóbbinál talán az anyag sérülékenységét bánnám, ugyanis ezeken a  fényes darabokon minden karc hamar meglátszik. Előbbinél pedig az ára fájt – de nagyon – a maga 70 ezer Ft-os értékével sajnos már túllép a büdzsémen. Ettől függetlenül nem mondanám egy észveszejtően drága kollekciónak, az árak arányosak ahhoz mérten, hogy egy világszerte híres brandről beszélünk és arról, hogy megpróbáltak egy mindenki számára elérhető középutat alkotni. Ami nagyon is sikerült!!
A férfiaknak megálmodott bunda pedig remekül tükrözi azt, hogy merjünk játszani a divat adta lehetőségekkel és ne éljünk klisék és szigorú szabályok közt….felesleges! Miért? Mert ez a bunda nem feltétlen csak Kanye West féle divatgurukon mutat jól, hanem akárkin aki meri és szereti hordani. Az általunk viselt darabok minket is tükröznek és az is látszik ha jól érezzük magunkat benne!

Nagyon tetszett ez a rejtett gombos, fércelt férfi zakó…


Ilyen is, olyan is megoldás…


Még több férfi kreáció…

Női darabok…


Cukorkapapíros táska…

Üvegcipellő…

Köszönjük az ajándékokat: a táskát, a jegyzetfüzetet, a ceruzát és a hűtőmágneseket :]

Imádtam!!

Te várod már a kollekciót?