Te is SZÉP vagy!

Ha most feltenném körkérdésként azt, hogy hányan vagytok elégedetlenek a testetekkel akkor, megmerem kockáztatni, hogy a like-olók fele „feltenné a virtuális kezét”.
Amióta világ a világ és amióta nő a nő, mindig voltak, vannak és lesznek gátlásaink és magas elvárásaink magunkkal szemben.

Elég az ókor hölgyeire gondolnunk, ők is mennyi mindent megtettek, hogy fiatalok maradjanak. Kleopátra például tejben fürdött, de a sminkelés se állt távol tőle.
Így mondhatjuk azt, hogy eme tulajadonságunk már berögzült, velünk született.

Mehetünk, munkába, suliba vagy buliba mindig beleütközünk az első falba, mit vegyek fel? Ezen áthidalva pedig gombamód nőnek a ’problémák’ ebben nagy a fenekem, ebben vastag a bokám, ez a felső lenyomja a mellem és különben is miért most éktelenkedik egy hatalmas pattanás a homlokom közepén. Az hogy a hajam már fénytelen és legjobb lenne megmosni de akkor elkések mindenhonnan?!!…. na ebbe inkább már bele se megyek.

Nőideálok és követendő trenddiktátorok mindig voltak, napjainkban leginkább ismert celebek, bloggerinák töltik be ezeket a helyeket. Nehéz ma már másnak lenni, újat alkotni, új dolgokról írni és új dolgokat tenni. Mindenki hasonlítani akar valakire, de sokan a nagy erőlködés folyamán elvesztik önmaguk valós énjét. S a végén már ők se biztosak abban, hogy jó ember bőrében élnek-e. Ekkor jön az összeomlás, és a kesergés afelé, hogy ’én semmire se vagyok jó’, ’nekem még ez se sikerül’ és a legnagyobb kérdés ’ki vagyok én?’.
A választ pedig magadnak kell megadnod erre. Viszont ha megengeditek, egy magánvéleményt idebiggyesztenék, méghozzá azt, hogy szerintem mindannyian egytől egyig, különlegesek vagytok és ami a legfontosabb egyediek. Minden ember más, nincs két egyforma élet és lélek. S ha a legjobbra törekedtek tegyétek csak, minél jobban akarjátok annál nagyobb az esély arra, hogy sikerülni fog. A testünket néha nehéz szeretni, mert sok minden lehet rajta amit utálunk, de próbáljuk ezeket megoldani, akár előnyös ruhákkal/sminkekkel, vagy ha nagy a baj akkor orvosi segítséggel. Ha úgy érzed pufibb vagy és már teher számodra, akkor kezdj el mozogni, mindig egy kicsit és egyre jobban növeld a mennyiséget. Figyelj az étkezésedre, ami kezdetben nagyon nehéz de idővel könnyen megszokható, ne éheztesd magad és ne vond meg a finom falatokat a szervezetedből, mert attól nem lesz semmi sem jobb.

Régen nem szerettem semmit se magamon, s nem is nagyon volt olyan ember, aki ebből “kihúzott” volna. Aztán megismertem egy nagyszerű embert, a Szerelmemet, akinek  nagyon sokat köszönhetek, kisegített ebből a “jajj nem merem” gödörből és most már normális keretek közt, tudom azt magamról, hogy nekem is sikerülhet vagy állhat jól valami. A hibáim még megvannak, de megpróbáltam tenni ellenük illetve együtt élni velük. Mert ha mindig harcolok, akkor sohse lesz időm kiélvezni az életet.

S, hogy lássátok senki se tökéletes íme néhány celeb a hétköznapokon. Szerintem egyikük se csúnya, csak sokkal emberibben néznek ki, mint a hivatalos megjelenéseken készült fotóikon. Amelyeket több ezren vesznek alapul, s melynek elérése persze lehetséges, saját sminkessel, stylist-al, masszőr és wellness csapattal. Hahhóó!! Ők is csak ideig-óráig olyanok, ha kihunynak a fények és lekerül a Jimmy Choo, ugyanolyan emberek mint mi, a fénytelen hajukkal és a lekopott körmükkel, vagy csak csupán rossz napjuk van. Korábbi PS-os cikkemet ITT olvashatod.

Blake Lively tegnapi viselete indította el bennem ennek a cikknek az ötletét, szóval akkor jöjjön ő elsőnek!


Ebben a Zuhair Murad 2012-es tavaszi Couture darabban jelent meg új filmje a Savages Los Angeles-i premierjén. Csodaszép!

S itt van Blake a hétköznapokon amikor éppen Ryan Reynolds-al bevásárolni indul. Egyszerű átlag amerikai nő, nem?


A GG vonalnál maradva (hiszen sokatoknak etalonok a lányok), Leighton Meester az MTV Movie Awards-on.


S Rio-ban vakációzás közben. Egy átlag lány, cseppet sem tökéletes testtel, de kit érdekel? Őt nem és ez számít!

Jennifer Love Hewitt sminkkel


és anélkül…

Heidi Klum hivatalos ouftiben és csilivili sminkben


S átlag családanyaként a hétköznapokon…

Kate Moss a Mango rendezvényén


S a 38 éves hétköznapi feleség és anya

Eva Longoria


A hétköznapokon…

Látjátok? Senki se tökéletes!!