Mik lesznek a 2012-es nyár ‘must have’ darabjai?

Egy külföldi oldal összegyűjtötte azokat a nyári darabokat amik idén must-have darabok lesznek. Most pedig ezt tolmácsolom Nektek, s megpróbálok segíteni abban, hogy hol lelhetitek fel ezen kincseket. Bár titkon remélem, nem lesz sok újdonság abban amit lentebb írok majd…;)

1.) Maszkulin blézer

Már tavaly is meg egy jó ideje, tömegével kerülnek a boltok polcaira a különféle blézerek, amik közül csak győzzünk válogatni. Ez a darab egyszerűen mindenhova jó viselet, legyen szó az irodáról/iskoláról vagy akár egy buliról.
Idén a merészebbek akár mint a vörös, narancs vagy világoskék színeket is választhatnak. Hogy alulra pedig mit vegyünk fel hozzá? Farmer vagy akár a selyem nadrág is nyugodtan szóba jöhet!!

Rachel ZoeRachel Zoe

Prabal Gurung


2.) Peplum

Ki ne ismerné ezt a fodros rávarrást szoknyákon, felsőkön? Ezen darabok, gyönyörű homokóra formát adnak mindenkinek.


H&M, 12.990 Ft


Forever21, ~ 6.600 Ft

ASOS, ~ 7.500 Ft

3.) Pasztell nadrágok

Babakék, menta, halvány sárga? JÖHET mind!! Éljenek, a köztudatban csak fagyi- illetve vattacukor színként emlegetett csodák. Már magukban elegek ahhoz, hogy trendi kinézetet adjanak viselőjüknek, így az se baj, ha egy egyszerű fehér pólóval veszed fel őket.4.) Ceruzaszoknya

Ezen darab, már évtizedek óta oszlopos tagja a különböző női gardróboknak. A korábbi sima fekete színt viszont újabban felváltották a mintás és egyéb árnyalatokban pompázó példányok.


5.) Maxi ruha

Ehhez kell kommentár?

D&G

6.) Turbán

A tavalyi divat idén is itt maradt nekünk. Bár Budapest utcáin nem sok embert láttam ilyennel mászkálni, lehet, hogy idén több sikere lesz. Neked van?

(fashionncare.com)

Turbánok az ASOS oldaláról, 5 ezer Ft-os egységáron

Neked melyik trend tetszik a legjobban?