MTV Movie Awards 2012 – a ruhák szemszögéből

A hétvégén lezajlott az MTV Movie Awards is….


Emma Watson a maga cuki módján Brood ruhát öltött és  hozzá Tabitha Simmons cipellőket húzott. Az a karkötő eléggé büntet ;)


Leighton Meester laza viselete számomra inkább fura mint jó. A ruha Christian Cota, ékszerek Neil Lane, táska Jimmy Choo, a cipő pedig Brian Atwood.


Charlize Theron, peplumos Lanvin-ban. Jajj de nagyon gyönyörű, szinte sellőként emelkedik ki ebben a piros ruhában a vörös szőnyegből.


Emma Stone egy Martin Grant darabban. Néhol vörös, néhol szőke. S a kezdeti szokatlan érzés után, már abszolút szerethető ez az árnyalat. A kicsit bronzos bőr pedig nem is áll olyan rosszul a fiatal színésznőnek, de nem itt hanem csak úgy általánosságban mondom – egy régi képre hagyatkozva – így arra szavaznék.


Jessica Biel a Chanel-ra esküdött és milyen jól tette. Valljuk be, azért Justinnak jó ízlése van!


Kristen Stewart egy Guishem ruhában és Christian Louboutin cipőben jelent meg a díjkiosztón. Az MTV vörös szőnyegén kicsit visszatért a régi arculatához. Haj, ruha és a diszkó feeling!


Mila Kunis, Fendi ruhában és Christian Dior clutch-al. Az arca sokkal jobban kikerekedett mint a teste többi része, nem?


Elizabeth Banks, egy fekete Elie Saab jumpsuit-ban tündökölt és szerintem nagyszerű választás volt. Az meg már csak apróbetűs döbbenet, hogy a hölgy 38 éves!!…


Nikki Reed, ha nem falfehér már meg se lehet ismerni. Az estére egy Randi Rahm kreációban érkezett. Nekem ez a ruha annyira nem tetszik….


Christina Ricci – aki az emlékeim szerint már 40 éves, pedig még csak 32 –  egy Christian Siriano ruhában jelent meg. Ami olyan mintha a New Yorker-ben vette volna, s a lábai meg vagy nagyon vékonyak vagy simán csak hülyén tartja őket.

Neked melyik ruha tetszik a legjobban?