Good Stuff Box? – Kipróbáltuk!

Kár lenne tagadni, hogy rendelni minden nő szeret, és az a várakozás, ameddig megérkezik a csomag egyfajta adrenalinlöketként mocorog bennünk…

Valami én is ilyet érzek mindig mikor várom a különféle rendeléseimet, és valami ilyet éreztem akkor is mikor összeállítottam életem első Good Stuff dobozát, benne minden földi jóval. :]
gs

Talán kezdjük is ez elején Judittal és Zsófival, akiknek cuki levele a doboz tetején várt, és akiket ezek után a kedves sorok után még inkább megszerettem volna ismerni.
Így tőlem eddig szokatlan módon úgy döntöttem, hogy a dobozzal kapcsolatos tapasztalataimat megtoldom egy rövidke interjúval is hiszen, ami jó arról az ember szeretne még többet tudni, főleg ha Juditék mögött nem csak ez a box hanem egy egész online magazin is áll. Szóval íme…

Hogy jött a Goodstuff ötlete?
Egy olyan médiumot szerettem volna, ami nélkülözi azokat a (szerintem) sallangokat, amelyek az itthoni médiapiacra, azon belül is a nő szegmensre nagyon jellemző. A no-bullshit küldetés mellett azt is fontosnak tartottam, hogy ahhoz a korosztályhoz szóljak, ami már 30, sőt akár 35 feletti nőkből áll, mert itt éreztem egy űrt. Van egy alig észrevehető, de lényeges választóvonal a szórakoztatás és a bulvár között, ezt én ki akartam hangsúlyozni nálunk: szóval írunk filmekről, zenéről, sztárokról, de nem megyünk át öncélú pletykálódásba soha.

Milyen szempontok szerint választjátok ki a termékeiteket?
A termékeket igyekszünk változatosan kiválasztani, előtérben mindig a magyar cégek vannak.

Miben más a ti szolgáltatásotok, mint a többi hasonló vállalkozásé?
A magazin (Goodstuff), a dobozok teljesen egyediek, ilyen megjelenést egyben máshol nem nagyon kap a partner.  Az oldal előkészítése közben jutott eszembe, hogy szeretném magyar vállalkozó nők termékeit behozni valahogy: először webshopra gondoltam, aztán a meglepetésdobozban kezdtem el gondolkodni (mert magam is hatalmas meglepetésdoboz-rajongó vagyok!). A lényeg, hogy egy szabott áron össze lehessen állítani egy csomagot, tökjó termékekből: nincs meglepetés, cserébe tudod, hogy mit kapsz és spórolsz egy csomó pénzt!

Milyen sűrűn cserélődik a kínálat?
Heti egyszer van feltöltés, mindig csütörtökön, de érdemes figyelni az oldalt, mert néha hétfőn is.

Milyenek a visszajelzések? Esetleg volt olyan, hogy egy vásárlói vélemény hatással volt rátok?
Jók :) Hiszen akár 20 ezer forintért is összepakolhat, és az ár csak 5990 forint.

IMG_20180130_110203_746

A kis kedvcsináló után pedig következzen az én egyedi kis boxom tartalma :]

1.) Univerzális körömvirág balzsam – Blanche
A rúdtánc miatt nagyon sokat vagyok mezítláb, illetve a kezeimet is eléggé igénybe veszem így az utóbbi időben kiemelten több figyelmet fordítok az ápolásukra. Mindenféle kencét kipróbáltam már, ám még mindig lelkesen vetem alá magam újabb és újabb termékeknek. Ez az apró tégelyes kiszerelés pont ideális hiszen bárhova magammal vihetem, a levendulás-mandarinos illat pedig azt gondolom önmagáért beszél. Eddig tetszik és remélem ez így is marad. :]

2.) Sensitive micellás víz – Ziaja
Szinte minden mői magazinban azt olvashatjuk, hogy az “hosszantartó fiatalság” titka az, hogy még a legfáradtabb estéken se engedjük meg magunknak azt a luxust, hogy sminkben fekszünk le aludni. Így tehát a micellás víz szerepét nem is kell tovább ragoznom.
Ebből még találtam az oldalon IDE kattintva te is a dobozodba pakolhatod.

3.) Slim energizáló testradír – Ziaja
Amióta az eszemet tudom, pontosabban amióta a nővé válás útjára léptem azóta érdekel minden olyan csodaszer, ami segít abban, hogy bőröm a hátsó fertályon is feszes maradjon és ne harapódzon el a narancsvidék effektus túlzottan rajtam.
Van pár bevált csodaszer a polcomon, de a rendszeres vízfogyasztás és a sok séta vált be eddig a legjobban, amióta ugyanis nem ülök napi 8,5 órában egy helyben azóta a testem is átalakult, aminek kimondottan örülök. Pont annyira, mint ennek a bőrradírnak, amibe már az első használat után beleszerettem. Nem viccelek, komolyan mondom, imádom azt a radírozás utáni érzést, amikor a bőr baba-puhává válik és ez a varázslat ebben a termékben is benne van. :]

4.) Ellen DeGeneres – Szórakozol velem?! 
KÖNYV, KÖNYV, KÖNYV!
Imádom!!!
Egy dologban biztos voltam, hogy a négy, dobozba kerülő termék közül az egyik egy könyv lesz.
Ellen DeGeneres az egyik nagy kedvencem – konkrétan képes vagyok órákig nézni a videóit – , az Egyesült Államok egyik leghíresebb női televíziós személyisége, egy bátor és erős nő, aki az elmúlt közel két évtizedben rengeteget tett a meleg közösségekért.
Nagyszerű humorával, kitartásával és szeretnivaló stílusával milliók gondolkodását változtatta meg a mássággal kapcsolatban, és azzal, hogy 2016-ben Barack Obamatól átvehette az Elnöki Szabadságérmet azt gondolom végleg beírta magát a történelembe.
Ebből még találtam az oldalon IDE kattintva te is a dobozodba pakolhatod.

Végezetül tehát, miért gondolom azt, hogy érdemes egy ilyen boxban gondolkodni? Mert a választék sokszínű, különleges és nem sablontermékekkel pakolod meg a virtuális kosaradat, hanem olyan kozmetikumokkal, amik értéket és minőséget képviselnek. Sajnálom, hogy nem karácsony előtt keveredtem az oldalukra, mert már előbb is ajánlhattam volna őket, de sebaj a nyakunkon a Valentin nap és nincs még minden veszve, ami azt illeti, a sok-sok közelgő szülinapról és névnapról nem is beszélve.
Érdekel, hogy milyen kincseket csempészhetsz egy dobozba? IDE kattintva meg is nézheted!