Mark My Words

Street style bejegyzés is régen volt már a blogon, most viszont a csillagállás is megfelelő volt, így belevágtunk egy újabb szett fotózásába.

Ez az összeállítás minden elemében egy kis történetet rejt! A Rowenta-nak hála egy új hajvasalót fedezhettem fel, amit egyszerűen imádok – de tényleg, és mikor elkészült a hajam arra gondoltunk, készítünk pár fotót street style témában is, tehát innen indult az egész.
A gyűrűkkel már egy ideje kacérkodtam szett szinten, így azt gondoltam abba az oufitben tökéletesen mutatnak majd, hiszen pont amennyire nem illenek bele ebbe a félig sportos-félig csajos megjelenésbe, mint annyira igen. A pulcsi pedig azt gondolom magáért beszél, egy véletlen kattintással indult minden és a Carpool Karaoke-val, ahol Justin Bieber őszinte önkritikája egészen meglepett és a kellemes csalódást, legújabb albumának folytonos hallgatása követte. Így nem is volt kérdés, hogy a Purpose Tour egyik állomására jegyet váltok majd, így esett a választás Prágára. Az élmény pedig meg kell valljam felejthetetlen volt, persze erősen playback-szagú a történet, mégis amit ez a kanadai srác a színpadra álmodik és megvalósít az valamiért remekül eladható. A kenyeret és cirkuszt elv pedig hozta a papírformát és még mi is így “vén fejjel” megettük az egészet, mert valamiért, fene se tudja miért, de működött a dolog. Nagyon jó buli volt és az is biztos, hogy örökre élmény marad!

Ennek a rövidke monológnak fényében pedig következzen a legújabb street style outfitem…

u.i: A kabátfazont magát ajánlom, mert nagyon jó, viszont ezt a példányt nem, ugyanis 3 hét után már bolyhos volt… Most megpróbálom kicseréltetni, remélem sikerül! :]

img_0158img_0252img_0279img_0226img_0295img_0212img_0318img_0340img_0360img_0396

Hoodies: H&M
Coat: Stradivarius
Jeans: Forever21

Boots: H&M
Velvet Cap: H&M

Rings: Avocada
Fishnet Tights: Calzedonia

photos: Farkas Ágnes

Amennyiben érdekel a többi outfit is katt IDE
More outfit photo HERE

Továbbá a következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook