Rowenta – Premium Care Brush & Straight hajvasaló teszt

Jó ideje már annak, hogy friss poszttal bővült volna az oldal, most azt gondolom itt az ideje annak, hogy ismét kicsit hallassam a virtuális hangomat!

Karácsony közeledtével megpróbálok én is segíteni nektek az ajándék vásárlásban, így szinte a lehető legjobbkor jött a Rowenta megkeresése annak kapcsán, hogy teszteljem le legújabb terméküket.

A hajápolás nálam központi téma és aki egy ideje már olvassa a blogomat az tudhatja, hogy lelkesen nyitott vagyok mindenféle újdonságra ami a hajjal kapcsolatos.

img_0063

Szóval eldöntöttem, hogy bármi is lesz a véleményem a termékről, őszinte leszek veletek. A Premium Care Brush & Straight-ről viszont nem lehet rosszat mondani, annyira bevált nálam, hogy magam se gondoltam volna, hogy ennyire szeretni fogom.
A beépített kefének köszönhetően a haj sokkal élet telibbnek tűnik, a selymességről nem is beszélve, amit imádok. Az működőképes alacsony hőfokos vasalásról nem is beszélve, szerencsére nem kell 200 fokon “égetni” a tincseidet ahhoz, hogy elérd a várt eredményt.

img_0046

Áradozhatnék még hosszú sorokon át a termékről, de azt gondolom felesleges lenne, mert remélhetőleg az első bekezdésem mindent elárul. Annyit azért még elmondanék, hogy a barátnőm is kipróbálta, mikor nálam vendégeskedett egyik este és azóta már ő is egy Premium Care Brush & Straight hajvasaló boldog tulajdonosa. Valamiért tényleg jól működik ez a kis kütyü és nagyon örülök, hogy rátaláltam!

img_0062

 img_0049

A terméket ITT rendelheted meg és ha KOSÁR TARTALMA menüpont alatt beírod a KEDVEZMÉNY/KUPON mezőbe a: kerubina szót, akkor most 20% kedvezmény is lejön a termék árából!

_____________________

A következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook