Ez egy sálas történet!

Tél, rétegek na meg a SÁL!

Annyira alapkelléke a komorabb hónapoknak ez a kiegészítő, hogy ha már ajánlatos hordani akkor legalább adjuk meg a módját, választékból pedig tényleg nincs hiány.
Már jó pár éve hódítanak az oversized darabok és nem csak a kabátok, pulóverek és a pólók estek ezen (nagyon is jó) trendhullám áldozatául hanem a sálak is.

Nagyon szeretem ezt a kiegészítőt, minden egyes darabomnak külön története van, ahogy már csak a sál szó hallatán is ezernyi szép emléket idéződik fel bennem. Nincs olyan szezon amikor ne szereznék be legalább egy darabot az aktuális választékból, számomra ez is olyan mint a cipő, sosem elég belőle, és már önmagában is sokat adhat egy-egy összeállításhoz.
Egy fekete kabátot bármikor feldobhatunk egy vidámabb, színesebb darabbal, amit akár egy övvel is kiegészíthetünk, így még egy plusz réteget is kaphatunk a hidegebb időben.
Anyáink pedig csak örülnek annak, hogy ez a gyerekkori kicsit mostoha darab, mára már ilyen fontossá vált számunkra.

Most kivételesen nem gyűjtöm csokorba az itthon fellelhető választék becsesebb darabjait, mert sálat mindenhol kapni, ez az ami divattól függetlenül sohasem hiánycikk. A street style képek jelen esetben elég inspirációs forrást adnak ahhoz, hogy mindenki tudja mit tudna elképzelni magán :]

Tipp: A H&M már megkezdte a téli árleszállítást, így most már 2 ezer forinttól beszerezhettek egy-egy szebb darabot.
Ha valamit még valahol látok akkor ígérem, hogy frissítem a bejegyzést ;]

aál6aál8

salsál3sál4sál5sál7sál9sál10sál11sál12sál1

 

A következő helyeken megtaláltok
Facebook  Twitter  Tumblr  Lookbook  Pinterest

mail: kerubinabm@gmail.com

(képek forrása: Pinterest)