Winter Outfit Ideas

Visszavonhatatlanul is a telet tapossuk!

A réteges öltözködés és az újbóli Michelin baba kinézet nem jelent egyet továbbra sem azzal, hogy búcsút inthetünk divatrajongó nőies énünknek. Csupán egy alaposabb újratervezés nem árt, hiszen ha akarjuk, ha nem, most át kell állni a nyárból, azaz pontosabban az őszből a télbe, ami azért nem is olyan könnyű.

A neten szörfözve botlottam megint egy cikkbe, ami a rétegek alá szorított kreativitásunknak dob egy kis mentőövet azzal, hogy a részletekben rejlő lehetőségeket emeli ki, mai írásom pedig innen inspirálódott.

1.) STATEMENT COAT

A téli öltözékünk egyik alapeleme a kabát, így az egész összképet már megalapozhatjuk vele is! Egy különlegesebb, feltűnő darab sokat számít – ami a komor idő esetében már a színeket is jelentheti. Bár a különféle turkálókban kicsit bátrabb árnyalatok közül válogathatunk, azért a hazai fast fashion boltok kínálatai sincsenek annyira lemaradva, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt.
A színeken túl jöhetnek még a minták, a különféle oversized fazonok és az applikációk is!

Collage_coat

coat1coat2coat2coatcoat

2.) SWEATDRESS

Még mindig ingadozó kicsit a kapcsolatom ezen kreációkkal, nem mintha nekem lenne, vagy valaha is lett volna ilyen darabom.
Csak ezidáig nem nagyon láttam benne azt a bizonyos pluszt! Ez most sincs másként, ám nem vagyok semmi jónak az elrontója, így bekerült a felsorolásomra is, hátha valaki kedvet kap ahhoz hogy kötött ruhát húzzon (még az is lehet, hogy én is).
Nadrággal és önmagában – persze harisnyával ebben a cudar hidegben – is hordható, a kiegészítők terén pedig bátran variálhatunk.

Collage_sweat

dress

dress2dress3dress1dress2

3.) STATEMENT BOOTIES

Az egyik kedvenc területem ha divatról van szó. Régebben a ruhákra összpontosítottam, aztán ahogy teltek az évek a cipők vették át a főszerepet. A minél “csúnyább”, annál jobb elvét követem mindig, és próbálok olyan darabokat kiválogatni amiket mások messze elkerülnek. Így ez a statement boots az egyik legvikisebb pont (már ha van ilyen). Lehet arany, ezüst, csillámos vagy éppen neon, nekem mindegy, az ellenérvek hidegen hagynak! Hiszek abban, hogy egy jó cipő öltöztet, és ha nem is ezen múlik minden, de sokat dobhat egy sima összeállításon is.

Collageshoes

Processed with VSCOcam with a7 preset

bootsboots2boots3boots4

4.) PONCHO

IGEN, IGEN, IGEN!
Évek óta kampányolok mellette itt a blogon, és ösztönözlek titeket is arra, hogy hordjátok! Most végre azt látom, hogy huzamosabb ideig tagjai lesznek a fellelhető hazai választéknak is, aminek nagyon örülök.
Remélem idővel az utca embere is elvonatkoztat majd a Volt egyszer egy vadnyugat világától, és kicsit új síkon képzelni el ezen darabokat. Számtalan szín, minta, anyag közül válogathatunk és még mindig nincs késő beszerezni egy ilyen szépséget.
A saját darabomat imádom statement cipővel hordani! Sok? Lehet, de én nem érzem annak. A jó öreg mondás kicsit újragondolva jelen esetben szóljon úgy, hogy addig öltözködj míg az ízlésvilágod ér! Azaz mindig annyit vállalj be egy-egy outfit során, amiben te még kényelmesen érzed magad, hogy a külvilág mit gondol? Mellékes! Hiszek abban, hogy egyikőtök se súrolná a közröhej tárgyát, így nincs mitől félni :]

Collageponcho

poncho5poncho1poncho2poncho3poncho4

A következő helyeken megtaláltok
Facebook  Twitter  Tumblr  Lookbook  Pinterest

mail: kerubinabm@gmail.com

(képek forrása: whowhatwear.com, popsugar.com, pinterest.com, style-hawk.com, fashiongum.com, lecatch.com)