Layering, layering!

Rétegezzünk!

A nívósabb divatheteken után, nincs más dolgunk mint feldolgozni azt a rengeteg képet, amik a különféle bemutatókon illetve az utcán készültek. Szelektálni a stílusok közt, és leszűkíteni a kört azon darabokra, irányokra amikkel majd mi is könnyen azonosulni tudunk a következő szezonban.
Még mindig úgy gondolom, hogy a legjobb inspirációs forrást a street style képek adják, amik élő példái a lehetőségek végtelen tárházának, nincs két egyforma összeállítás, hiszen mindenki másként mixel, variál és párosít. Nincsenek brandek és árcímkék által szabott korlátok, és ettől izgalmas az egész.

Sokan úgy döntöttek, hogy a rétegekben gondolkodnak, persze nem a jól megszokott hagyományos keretek közt, hanem azon túl.
A ruhákat mindenki szereti mert nőies, sokféle stílusban és fazonban kapható, könnyű megoldás egy “mit vegyek fel dilemma” közepén, de hosszútávon pont ezen biztos tulajdonságai miatt válik unalmassá, és ekkor jöhet egy ilyesfajta csavar. Vegyük fel alá egy pólót, blúzt, vagy éppen egy garbót és az összkép rögtön más fényt kap.
A színekre és a mintákra vonatkozó szabályok itt is élnek, így figyeljünk arra, hogy ne essünk át annak a bizonyos lónak a túloldalára sem.
Isten veled komfort zóna, mi most átlépünk a kísérleti vonalon!

BCBGMAXAZRIA, Jill Stuart, Mara Hoffman, Tanya Taylor

_______

ss1

ss2 ss3 ss4 ss5 ss6 ss7 ss8 ss11 ss10 ss9

A következő helyeken megtaláltok
Facebook  Twitter  Tumblr  Lookbook  Pinterest

(képek forrása: thestore.com, pinterest.com, whowhatwear.com, glamradar.com)