Maxiszoknya farmer módra

Egy újabb trend kerül ma napirendre….

Emlékszem még gimnáziumi évek vége felé volt egy farmer maxi szoknyám amit valamilyen különös oknál fogva imádtam. Pedig mai fejjel visszagondolva nem volt túl szép, azzal a furcsa koptatással végig a láb vonalánál…Természetesen az idő és a trendek összefogtak ellene, így picit fájó szívvel de megváltam tőle. Nem mondom azt, hogy idén tavasszal büszkén hordanám, de most biztosan jól jönne, ugyanis az idei meleg hónapok egyik slágerdarabja lesz (ha lehet hinni az előrejelzéseknek), a farmer maxiszoknya.

A korai 70-es évek inspirálta ezen trendet, így többek közt a farmer farmerral idén is még velünk marad. Bátran választhattok ezen szoknyák mellé hasonló anyagú inget, de árnyalatiban egyező pulóvert, pólót is.
Egy egyszerű basic trikóval és valami különleges ékszerrel kombinálva szintúgy kellemes hatást érhettek el.
Jöhet a szandál magas és lapos verzióban, illetve balerinát is bátran választhatunk hozzá, ennél a vonalnál szintén a kényelmen van a hangsúly és azon, hogy nem kell görcsösen egy irányba haladni, hanem kicsit a saját ízlésetek szerint formálhatjátok ezt a trendet. (Bár őszintén szólva én mindegyiket a saját stílusom szerint élem meg, zárójel bezárva :] )

Lássuk a street style fotósok mely outfittekben láttak fantáziát…

És a már jól megszokott elérhető darabok se maradhatnak el…

A következő helyeken megtaláltok

Facebook  Twitter  Tumblr  Lookbook

(képek forrása: pinterest)