Az idei szezon nadrágtrendjei közt újra felfedezhetjük az elmúlt évek, lassan de biztosan beszivárgó darabjait a kertésznadrágokat!

Emlékszem kislányként többféle színű és mintájú kertésznadrág büszke tulajdonosa, na meg persze viselője voltam. Aztán eljött az az időszak amikor mindez már annyira nem volt divik, ezért szépen lassan a szekrény mélyére kerültek, idővel pedig elajándékoztam őket, egy jobb életet remélve számukra.
Egy korszak akkor véget ért, most viszont – miután évről-évre végignézhetjük a különféle kihalt trendek főnixként való visszatérését – a kertésznadrágon a sor, hogy bebizonyítsa igenis van helye a divat kicsit sem színtelen és unalmas palettáján.

Őszintén szólva kicsit kétkedve fogadom még mindig eme darabot, hiszen mint a legtöbb nő én is kritikus vagyok magammal, és valljuk be: nem mindenkinek áll jól. És pont emiatt gondolkodom még erősen azon, hogy vegyek-e egyet vagy sem?!…
Kár szépíteni a dolgot, ez kantáros kreáció a hátsó részen bizony kisebb, esetenként cseppet sem előnyős “változásokat” eredményezhet.
Magyarán: kerek perec – nagyítja és esetenként nyújtja is a feneket!
Pontosan ezért kell időt szánnotok arra, hogy megtaláljátok a legmegfelelőbb darabot, akár egy jó farmernadrág esetében, itt se feltétlen jó opció az online rendelés, hiszen az a fránya zseb a fotókon és a modelleken lehet, hogy teljesen máshol helyezkedik el. Amennyiben viszont biztos vagy magadban, abban az esetben online vásárlásra fel és természetesen várom a jobbnál jobb képeket, akár Instagram-on #kerubinabmb hashtag alatt.

Mint mindig most is, a különféle street style képek remek ötletekkel szolgálhatnak ha kicsit bizonytalan vagy abban, hogy mégis mivel és hogyan viseld ezt a darabot…

Collage Collage2 Collage3 Collage4

Az inspiráció után pedig következzenek az elérhető árkategóriájú darabok…

CollageStradivarius 9.995 Ft       –      H&M 8.990 Ft

Collage
Stradivarius 13.995 Ft      –    ASOS ~ 13 ezer Ft      –      Pull&Bear 12.995 Ft

A következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook

(guestofaguest.com, thefashiontag.wordpress.com, streetpeeper.com, laurenmessiah.com, annexmagazine.com, wethepeoplestyle.com)