Az alma és a fa esete!

Híres szülőkről már korábban is írtam, viszont a divatvilágban tevékenykedő ismert emberek csemetéiről még nem!

Milyen lehet például Anna Wintour gyermekének lenni? Erre a kérdésre talán igazán sohasem tudjuk meg a választ, de arra már inkább, hogy: Mennyire esett messze az alma attól a bizonyos fától?

_______

Roberto Cavalli

Gyermekek száma: 5 – Tommaso és Christiana az első, míg Robert, Rachele és Daniele a második házasságából születtek. (balról jobbra)
Egyedül Daniele volt az aki követte a jól kijárt utat és a divatvilágban kezdett el dolgozni, nem is akárhogyan ugyanis a Cavalli divatház kreatív igazgatói posztjáig jutott és karöltve a büszke papával folytatták közösen a családi vállalkozást.  Amit aztán Daniele nem is olyan rég könnyed hirtelenséggel ott is hagyott.
A designer birodalom sorsa kérdéses és számtalan pletyka kering arról, hogy nem megy már olyan jól az a szekér. Mindenesetre bárhogyan is alakul majd a jövőben, abban biztos vagyok, hogy a jólétről nem kell lemondania a népes familiának. A hatalmas családhoz ugyanis egy hatalmas toszkánai villa dukál, amihez több medence, borvidék, helikopter és egy 42 méter yacht is tartozik.

cavallifaar_cavalli_h(vejei, lányai, neje, unokája és fia társaságában)

Tommy Hilfiger

Gyermekek száma: 5 – Alexandria, Richard, Elizabeth (balról jobbra), Kathleen és Sebastian.
Legidősebb lány Alexandria ismertebb nevén Ally a modelkedés mellett, kipróbálta magát már a valóságshowk világában is, továbbá stylistként és filmes producerként is tevékenykedik. Elsőszülött fia Richard, Ricky Hil művésznéven a zenei világban tevékenykedik mint rapper.

hilf
És a tervező Kathleen és legkisebb gyermeke Sebastian társaságában

th

Ralph Lauren

Gyermekek száma: 3 – Andrew, David és Dylan
Elsőszülött fia a filmes szakmát választotta, színészként és producerként tevékenykedik. David apja cégének marketing-, kommunikációs- és reklámigazgatója. Dylan pedig a híres New York-i Dylan’s Candy Bar alapítója és tulajdonosa.

lauren

lauren(Andrew, Dylan és David)

Donatella Versace

Gyermekek száma: 2 – Allegra és Daniel
Lánya a Gianni Versace S.p.A. igazgatósági tagja és New Yorkban dolgozik.

versace

Donna Karan

Gyermekek száma: 1 – Gabby
Lánya egy interjúban azt nyilatkozta, hogy kicsi korától fogva mindenhova az édesanyjával tartott, múzeumokba, bemutatókra, különféle városokba utaztak és ezért mindig hálás lesz neki, hiszen olyan dolgokat láthatott amit sok korabeli gyerek nem.
Donnát tartja a legjobb barátnőjének és úgy gondolja sokkal jobb anya, mint ő (bizony a tervezőnő már nagymama) és munka ide vagy oda, mindig a család volt neki az első helyen, bármit is hozott az élet.

karans

karan

Anna Wintour

Gyermekek száma: 2 –  Charles és Katherine (becenevén csak Bee)

Charlie újságírói vénája mindössze az Oxford Egyetem lapjában az Isis-ben mutatkozhatott meg, ugyanis Anna fia inkább a háttérben szeretne maradni, távol a reflektorfénytől.
Bee 17 évesen már a Teen Vogue-nál dolgozott, érettségi után a Columbia Egyetemen tanult tovább és ezen idő alatt már a Daily Telegraph-nál írt. A diploma megszerzése után pedig  Ricky Van Veen asszisztense lett, aki a College Humor társalapítója.Továbbá sűrűn elkíséri édesanyját különféle bemutatókra.

wintour wintour

A következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook