Trend alert: Envelope mini skirt

Az előző szezon – szerintem bátran kijelenthetem – ‘must have’ ruhadarabja volt a Zara skort-ja, amit ha lenne ilyen díj, egészen biztosan elnyerte volt a lookbook.nu legnépszerűbb és legtöbbet viselt kreációjának címét.

A divatház is érzékelte ezt a sikert, így a legújabb őszi/téli választékba is elrejtették ezt a remek szabású darabot. Zárójelesen megjegyzem, hogy jómagam is skort tulajdonos vagyok, de valamiért még nem került be egy outfit összeállításba se, viszont ami késik, remélhetőleg nem múlik és nem csúszom ki eme trend aranykorából ;]

Térjünk a lényegre: úgy tűnik, hogy egy újabb trónkövetelő került a képbe, nevezzük őt nevén: envelope mini skirt aki egy nagyon picit más mint elődje, de lássuk, hogy miért!

4 1 2 3
Ismét egy olyan darabot dobtak a piacra ami szinte mindenhol megállja a helyét és nem utolsósorban remekül kombinálható különféle anyagú és stílusú elemekkel. A gyönyörű lábak és a nőiesség hangsúlyozása a hideg hónapokban se megy ki a divatból, így egy jól megválasztott harisnyával, a mínuszokban se kell a szekrény mélyére pakolnunk eme kreációt és nagy valószínűséggel nem is fogjuk.

Most pedig lássuk, hogy a különféle fast fashion oldalak és üzletek milyen darabokkal várnak minket!

envelope-mini-skirtShoeBox ~ 12.500 Ft

7983833800_6_1_1Zara, 14.995 Ft

6531980877
Warehouse
~ 28.500 Ft

image4xxlASOS ~ 9.900 Ft

image4xl
ASOS ~ 11.500 Ft

hmprodH&M, 19.990 Ft

A street style képek forrása: whowhatwear.com

xxxooo
kerubina

A következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook