Victoria’s Secret Show 2013

Tegnap lezajlott egy újabb angyalokkal teli este New Yorkban!

Előzmények…

Roy Raymond megelégelte azt, hogy mindig zavarban érezte magát amikor nejének fehérneműt akart venni és egy olyan bolt ötlete lebegett a szeme előtt, ahol a férfiak is otthonosan érzik magukat és nincsenek kellemetlen pillanatok, a szexi darabok válogatása közben. Az ötletet 1977-ben tett követte, és megnyílt a Victoria’s Secret első üzlete Palo Altoban Kaliforniában. A név eredete a designhoz köthető, ugyanis 36 évvel ezelőtt egy viktoriánus korabeli családi ház inspirálta a tulajdonost, és a boltban keleti szőnyegektől kezdve, bársonyfüggönyökön át minden volt, ami megidézte a 19. század végi kor hangulatát.
Az ötlet bevált és az első évet már félmilliós haszonnal zárta, a fejlődés pedig szélsebes volt és további 4 boltot nyitott az Egyesült Államokban. 1982-ben Roy eladta az üzletláncot mindössze 4 millió dollárért Leslie Wexnernek, később természetesen megbánta tettét, hiszen bármibe fogott mindben kudarcot vallott. Raymond végül 1993-ban öngyilkos lett amikor a Golden Gate hídról a mélybe ugrott.

A sikerek…

Az 1995-ös évhez köthetők az első angyalok, akik immáron lengén öltözve vonultak végig a világ talán egyik leghíresebb és legrangosabb kifutóján azért, hogy bemutassák a szebbnél szebb fehérneműket. Számos tévécsatorna után 2002-ben véglegesen is a CBS-hez került a sugárzás joga.
A Fantasy Bra névre keresztelt csodaszép melltartó, az egyik legikonikusabb darabja a cégnek. Elsőként Claudia Schiffer viselhette ezt az 1996-os katalógusban, 2001-ben került csak a kifutókra ekkor Heidi Klum viselhette. Bár mindegyik ezen névre hallgató kreáció csodaszép, mégis eddig mindössze a 2004-es darab egy talált gazdára.

Ennyi történelem után pedig következzenek a tegnapi bemutatón készült képek :]

victoria-secret-fashion-show-gallery-1victoria-secret-fashion-show-gallery-2 victoria-secret-fashion-show-gallery-5 victoria-secret-fashion-show-gallery-7 victoria-secret-fashion-show-gallery-9 victoria-secret-fashion-show-gallery-10 victoria-secret-fashion-show-gallery-11 victoria-secret-fashion-show-gallery-18 victoria-secret-fashion-show-gallery-20 victoria-secret-fashion-show-gallery-40 2013 Victoria`s Secret Fashion Show 2013 Victoria`s Secret Fashion Show 2013 Victoria`s Secret Fashion Show 2013 Victoria`s Secret Fashion Show 2013 Victoria`s Secret Fashion Show 2013 Victoria`s Secret Fashion Show 2013 Victoria`s Secret Fashion Show 2013 Victoria`s Secret Fashion Show 2013 Victoria`s Secret Fashion Showvictoria-secret-fashion-show-gallery-28 victoria-secret-fashion-show-gallery-42
A képek forrása: http://hollywoodlife.com és http://nypost.com

xxxooo
kerubina

Továbbá a következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook