10 dolog… – Michelle Pfeiffer

Heti sorozatom újabb része következik…

Michelle Pfeiffer bár már 55 éves, mégis még mindig ugyanolyan sugárzóan szép mint 20 éve volt, így bátran használhatnám a ‘még csak’ kifejezést is :]
1978-ban egyetemistaként jelentkezett a Miss Orange megye szépe versenyre ahol győzelme után felfigyeltek rá.  Így nem kellett sokat gondolkodnia azon, hogy Los Angelesbe költözzön-e, ezen lépésével pedig beindult a karrierje, kezdetben sorozatokban láthattuk majd pedig jöhettek a jobbnál jobb filmek is.

936full-michelle-pfeiffer
Na de lássuk azt, hogy mit nem tudtunk eddig még róla?

1.) Tinédzserként dolgozott ruhaüzletben is, sőt egyszer Disnelandben egy felvonuláson ő alakította Alice-t Csodaországból.
2.) A Pretty Woman című filmben felajánlották neki a Vivian Ward szerepét de ő visszautasította és így végül Julia Roberts kapta a szerepet.
3.) Az Elemi ösztön főszerepét is visszautasította, ezt a filmet pedig Sharon Stone tette kultikussá azzal az egy bizonyos jelenettel.
4.) Amikor még a 20-as éveiben járt sokan összekeverték őt az utcán Debbie Harryvel, aki a Blondie zenekar énekesnője volt. A hasonlóságot mi se bizonyítja jobban, minthogy egyszer Debbie azt nyilatkozta, ha megfilmesítenék az életét, akkor őt csakis Michelle alakíthatja.

Collage

5.) Az egyik kedvenc filmje az Óz, a csodák csodája.
6.) Az eastwicki boszorkányok forgatása óta nagyon jó barátságot ápol Cher-el.
7.) 1989 és 1994 között, azaz 6 egymás követő évben jelöltél Golden Globe-díjra.
8.) Oliver Stone Evita című filmjének női főszerepére az esélyesek közt szerepelt, olyannyira komolyan vette a lehetőséget, hogy jó pár hónapig járt énekórákra. Végül mint tudjuk Madonna kapta a szerepet.
9.) Holland, német, ír, svéd és svájci vér is folyik az ereiben.
10.) 3 év alatt járta ki a gimnáziumot.

_____________________________________________

A színésznő csendben éli életét, férjével és gyermekeivel. Így nem is nagyon kerül a paparazzik kereszttüzébe. Hétköznapi viseleteiről így csak csekély képet találtam, vörös szőnyeges és egyéb hivatalos megjelenéseiről annál többet.
A képek hűen bizonyítják azt, hogyan kell büszkeséggel megöregedni, na és a kor nem minden :]

Collage Collage2Collage3

Talán egyike azon kevés színésznőnek, akik nem váltanak ki semmilyen ellenszenvet az emberekből, a hollywoodi felszínesség nem nyomta rá a bélyegét. Megmaradt annak aki mindig is volt és mindemellett pedig elismert színésznő is lett.

Ki legyen a jövő heti híresség?

Amennyiben érdekel a rovat többi része is katt IDE.

Továbbá a következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook

(képek forrása: hangout.altsounds.com, tumblr, listal.com, sheknows.com, whosdatedwho.com)