10 dolog… – Lindsay Lohan

Heti sorozatom újabb része következik…

Lindsay Lohan nem volt mindig elnézést a kifejezésért, közröhej tárgya. Valamikor régen, jó pár évvel ezelőtt egy életteli lány volt, aki mindig csak mosolygott. Lehet a felszín alatt már akkor is komoly gondok húzódtak meg, ám ez akkoriban még nem volt ennyire szembetűnő mint most. 2013-ra a színésznő elért egy olyan szintre, hogy sokan már arra fogadnak, hogy ő is tagja lesz annak a bizonyos ’27-esek klubjának’ és csak remélhetjük, hogy a rosszakarók tippje nem válik valóra.

lindsay-lohan-HD-Photos

1.) Model karrierjét 3 évesen kezdte olyan kampányokban mint az Abercrombie & Fitch Kids és a Calvin Klein Kids. Továbbá feltűnt a Wendy’s, Pizza Hut és a Jell-O TV-reklámjaiban.
2.) A Bajos csajok sikere után, Lindsay volt az első élő személy akit a Mattel a “My Scene Goes Hollywood” babaszériájában elsőként formába öntött.

lindsay-fourth070810
3.) A Bajos csajoknál maradva, érdemes még megemlíteni azt, hogy eredetileg Regina George szerepére jelentkezett, de egy idő után meggondolta magát.
4.) Az iskolában végig kitűnő tanuló volt és kiemelkedően jól teljesített matekból.
5.) 2002-ben Aaron Carter-el járt.
6.) Saját márkáját a 6126-et, példaképe Marilyn Monroe után nevezte el. Mivel Marilyn 1926. június 1-én született.
7.) Allergiás az áfonyára, a málnára és a lovakra.
8.) Kedvenc filmjei a Kitten with a Whip (1964) és a Niagara (1953).
9.) Élete legboldogabb napjának azt tartja, amikor megkapta a Apád-anyád ide jöjjön! főszerepét.
10.) 17 évesen ő vezette az MTV Movie Awards-ot és ezzel ő volt a díjátadó történetének legfiatalabb háziasszonya.

_____________________________________

A street style résznél úgy gondolom felesleges leírnom, újra azokat a dolgokat amiket minden eddigi ‘alany’-nál elsütöttem, aki nem régóta olvass ezt a ‘sorozatot’ annak csak annyit mondok, hogy kedvenceink a hétköznapokon előnyben részesítik a kényelmes darabokat és ezt remekül variálják néha a nőies kreációkkal.
Bár Ms Lohan sokak szemét szúrja, azért én még mindig úgy tartom, hogy jó ízléssel van megáldva, csak vannak nehezebb napjai amikor ezen ‘jó tulajdonságát’ nem kamatoztatja.

Collage Collage2 Collage3 Collage4 Collage5

Lindsay esetében adott egy remek ‘alapanyag’, csak remélni tudom, hogy idővel észbe kap és tényleg mindent megtesz annak érdekében, hogy a munkásságával kerüljön az újságok címlapjára és nem az éppen aktuális rendőrségi narancssárga ruhás fotójával.
Nem tudom mi romolhatott el…Számtalan magazin és divatanyag bizonyítja azt, hogy ez a lány erre született, neki szerepelnie kell, csak most kicsit átesett a ló túloldalára és az csak rajta múlik, hogy ‘visszatud-e majd ülni rá’.

Ki legyen a jövő heti híresség?

(képek forrása: pinterest, tumbrl, http://uniquenaturewallpapers.com)