Fogfehérítés fájdalom nélkül!

Fogfehérítés fájdalom nélkül…

A különféle magazinok és internetes bulvár oldalak, pedig azt sugallják, hogy minden celeb, híresség a teremtés koronája:  szép és világítóan fehér fogsor, tökéletes ajkak és dús leomló hajzuhatag. Ami azért egy kicsit meseszerű is, hiszen nem nehéz így kinézni, ha bizonyos rendezvények előtt egy kisebb csapat dolgozik azon, hogy a vörös szőnyegen minden hajszál úgy álljon ahogy annak kell. A hétköznapokon viszont már ők is kócosak, ám egy dolog igaz a foguk fehér (persze vannak itt is kivételnek). Valahogy hozzátartozik egy egészséges és szép ember képéhez a fehér fogsor is, ami igazán az elmúlt időszakban vált divikké. Jobban belegondolva nem is akkora probléma ez, hiszen sokkal esztétikusabb  mint egy besárgult fogsor látványa. Arról nem is beszélve, hogy sokan a világhírnév kapujában inkább lecserélik az egész fogsorukat.

tom-cruise-fogai-elotte-utana

Manapság rengeteg kuponos oldal kínál különféle fogfehérítő lehetőségeket. Én is kipróbáltam már jó párat, bár tény ezeket a fogászati székeket igénylő beavatkozásokat nem. Inkább csak a négy fal között kísérleteztem a neten is kapható lámpás fogfehérítéssel, amiről zárójelesen megjegyezném, hogy nem olyan rossz. Szánom-bánom, de gimnáziumi éveimben iskola után amolyan ’kapcsolatépítési’ programként (ahogy Rachel is úgy tesz a Jóbarátokban, mintha dohányozna, hogy munkatársai jobban befogadják) én is dohányoztam. Aztán később még koca szinten megmaradt a dolog, majd szépen lassan leszoktam róla viszont a fogaim nem voltak túl hálásak az eltelt évekért. Nem beszélve arról, hogy a különféle élelmiszerek, italok se színezőanyag mentesek, egy pohár cola, vagy a zöld tea is képes arra, hogy pár árnyalattal elvegyen fogaink fehérségéből.

Néhány hónapja már elkezdtem kacérkodni az orvosi fehérítés tényével, annak ellenére, hogy nagyon sok ismerősöm számolt be arról, hogy elég kellemetlen dolog a folyamat maga és utána még jó pár órán át fájnak a fogak. Éppen emiatt kicsit huzakodtam a beavatkozástól és toltam át egyik hónapról a másikra. Aztán pár hete invitálást kaptam a Smiling Planet-be, ami szinte a legjobbkor érkezett.

DSC_4052

Az Apáczai Csere János utca 17. alatt lévő szalonjukba mentem, ahol már első alkalomkor túlestem a fogfehérítésen és egy ajakfeltöltésen. Először egy ’színskála’ segítségével megnézheted, most éppen milyen árnyalatú a fogad – ami majd a kezelés után remek összehasonlítási alap lehet. Az ott dolgozó lányok nagyon kedvesek és segítőkészek, így bátran kérdezz tőlük ebben a témában akármit,választ kapsz rá :]

DSC_3183

Egy 2*24 perces kezelésen vettem részt és a fogaim 8 árnyalattal lettek világosabbak és egy pillanatig se éreztem fájdalmat. Egy sínbe fecskendezték a fehérítő anyagot – én a biot választottam – majd erre mondhatni ráharaptam, és kicsit vicsorítva tartottam a számat 2*24 percen át. A gél enyhén mentolos, ezért ez az érzés megmarad a szájban, pont emiatt érdemes sok vizet inni a fehérítés után.
Fontos még megjegyeznem azt, hogy mielőtt a szalonba látogattok egyetek valamit, ugyanis utána 4 órán át nem szabad semmit se enni és 2 napon keresztül csak fehér ételeket fogyaszthattok.

DSC_4055

Az ajakfeltöltést nem kell úgy elképzelni, hogy x alkalom után kacsaszájjal hagyjuk el a helyet, ami után hónapokig a humorbombák célpontjai leszünk a baráti körben. Egy egyszerű hialuron savas zselét kellett felkennem a számra amit aztán alkalmanként  5* 5 percen át egy LED lámpával világítottak meg (ebből 5 alkalom volt, 5 különböző napon). A kezelések végén az ajkaim érezhetően hidratáltabbak lettek, a kontúrok is megerősödtek és egy halvány rózsaszín egészséges színt vettek fel, ami meglepett hiszen kétkedve álltam a dolgok elé. Most már bátran kijelentem, hogy nagyon tetszik :]
Természetesen lehet menni 1* 24 perces fogfehérítésre és 5*5 perces ajakfeltöltésre is.

5553a3acc96811e28c5322000a1f8f97_7

Bővebb infot és az árlistát IDE kattintva találod meg.

Bármilyen kérdésed lenne még, látogass el a weboldalukra vagy írj nyugodtan a kerubinabmb@gmail.com-ra!

xxxxoooo
kerubina

(Tom Cruise-os kép forrása: merjmosolyogni.hu)