LUSH – Húsvéti termékek

Valóban repül az idő, hiszen minap még karácsony volt, most pedig már a Húsvétra készülünk. A LUSH-tól ismét remek ajánlót kaptam jobbnál jobb újdonságaikról. Így örömmel osztom meg veletek is!

Heñata fürdőgolyó

Mexikóban kedvelt szokás, hogy apró ajándékok sokaságát díszes papírtartóba rejtik, melyet szét kell törni, hogy kizúduljanak a meglepetések. Ez adta az ötletet ehhez a húsvéti csodacsibéhez! Csapd oda a kád falához, és máris előbukkannak a szappanpapír virágszirmok, s köztük egy fürdőgolyó-keverékből készült kis tojás.
Illat: mandarin és a bergamott

Ára: 1.890 Ft / db

1

The Brightside habfürdő

Illatát a szicíliai mandarin, az ázsiai mandarin és a bergamott derűs illóolajai teszik örömtelivé, s a ráadás, a cseppnyi citrom még tovább fokozza az élénkítő összhatást. Morzsold el a habfürdőt a zuhogó víz alatt és figyeld, ahogy a fürdővízben szétárad a alkony vörösnarancs színe. Még fehér habfelhők is úsznak a kádban!

Ára: 1.790 Ft/200 g

1

Easter Egg Hunt szappan

Fürödj a tavasz illatában: az ínycsiklandó narancs, málna, citrom és ibolyalevél-kivonat gyümölcsösen üde hangulattal ölel körül.

Ára: 1.450 Ft/100 g

1

Carrot többször használható habfürdő

A Carrott habfürdőt többször is használhatod: ragadd meg a zöld leveleinél fogva, körözz vele néhányat a kádban, amíg elegendő hab nem képződik, majd vedd ki és tedd félre a következő alkalomra. Milyen olajakat tartalmaz? Buku-, a citrom-, bergamott- és répaolaj.

Ára: 2.250 Ft/100 g

1

Fluffy Egg fürdőgolyó

Rózsaszín álom ami pillecukor-, vattacukor- és gumicukor illatú!

Ára: 1.290 Ft/db
1

The Immaculate Eggception

Ezek a tojások is a Lush innovatív, kétrétegű fürdőgolyói közé tartoznak. Húsvéti tojáshoz illően ajándékot rejtenek: a zölddel díszített sárga tojásban nyuszit találsz, a sárgával vagy kékkel díszített rózsaszín tojásban pedig csibét
Illat? Vanília, citrom és grapefruit

Ára: 2.990 Ft/db

 

AJÁNDÉKCSOMAGOK

 

Hoppy Easter

Mit rejt? Fluffy Egg fürdőgolyó és a Carrot többször használható habfürdő. A biopamutból készült, finom, puha kendő tovább használható.

Ára: 4.990 Ft

2

Hamarosan kapható…

Tartalma: Avobath és Secret Garden fürdőgolyó; Carrot többször használható habfürdő; The Brightside habfürdő; Happy Hippy tusfürdő; Sugar Scrub; Bohemian szappan.

Ára: 12.590 Ft

1