LUSH – Valentin-napi újdonságok

Valentin-napi különlegességek és Vadonatúj termékeink

Tender is the Night

1

Szív alakú masszázstömb, melyet akár ketté is törhetsz, ha úgy jobban kézre áll. A kezed melegétől megolvadó könnyű héjat nem kakaóvajjal, hanem fair trade sheavajjal és murumuruvajjal készítettük. A belső, puha massza pedig mandulaolajat, agavészirupot, kupuazut és glicerint tartalmaz. A tömböt vaníliakivonattal, jázminnal és ilang-ilanggal illatosítottuk, így minden masszázs felér egy szerelmi varázslattal!

Vegán

1890 Ft/30g

From Dusk ‘Til Dawn

1

A From Dusk ‘Til Dawn élénkít és lelkesít, így aktívak maradhattok akár alkonyattól pirkadatig. A tömböt gúla alakúra terveztük, hogy a hegyes végével kisimogathass az izmokból minden csomót és fájdalmat. A kakaó- és a sheavaj hidratálja, puhítja a bőröd, a moringaolaj pedig remekül táplál. A vidító illatot az édes vadnarancs és a citrom olajából kevertük ki, s hogy a tömböcskének egészen különleges hatása legyen, adtunk még hozzá ginzenget, ginkgóport és guaranamagot is!

Vegán

2290 Ft/50g

 _______________________________

Az idei Valentin napra nemcsak ezzel a két vadonatúj masszázskülönlegességgel készültünk, hanem azzal is, hogy újraterveztük a már ismert masszírozótömbjeinket. Az új, levegővel lazított formula 20%-kal könnyebb, mint korábban volt, és ez azt jelenti, hogy most már kevesebb is elég ugyanannak a hatásnak az eléréséhez. Mindegyik tömb igazolt eredetű, fair trade kakaóvajjal készült. Újjászületett masszázstömbjeink: Hottie; Wiccy Magic Muscles; Soft Coeur; Each Peach (and Two’s a Pair); Black Stockings.
Két tömbünk, a Peace és a Therapy azzal a kakaóvajjal készül, melyet az Észak-Kolumbiában működő Peace Community állít elő. Büszkén támogatjuk a falvaknak ezt a szövetségét, amelyben az emberek békét hirdettek és elhatározták, hogy az országban folyó zavaros háborúskodásban nem állnak egyik fél oldalára sem.

További új termékeink Valentin napra:

 

Willow Pattern szappan

1

A Willow Patternhez az ihletet egy koreai művész adta, akivel egy szappanszobor készítésén dolgoztunk együtt. Ez a gyönyörű, új szappan egy fűzfamintás porcelántányérra emlékeztet, melynek aprólékosan kidolgozott, kék színű mintája egy romantikus mesejelenetet ábrázol két szerelmes találkozásáról. A szappanalap kukoricalisztet és zsírkőport is tartalmaz, így különlegesen tápláló és bőrpuhító hatású, ami nagyon jót tesz a száraz, fájó bőrnek. A szappanhoz bőrtápláló rózsakivonatot, rózsaolajat és rózsafaolajat is adtunk.

Vegán

2090 Ft/100g

ÚJ AJÁNDÉKCSOMAGOK

Foxy Csomagolókendő

1

Tökéletes arra, hogy belecsomagold például a nagy kedvencet, a Sex Bomb fürdőgolyót, és így ajándékodat cuki rókának álcázva nyújtsd át Valentin napon. A kendő újrahasznosított műanyagflakonokból készült! Azok a derék emberek, akik a csomagolókendők anyagát gyártják nekünk, ezidáig 170 000 műanyagflakont használtak fel erre a célra, s így megmentették őket attól, hogy a szeméttelepre kerüljenek.

790 Ft/db

Sexy Fun Times

1

Ebben az ajándékcsomagban megtalálod az új Tender is the Night masszírozótömböt, mely fenséges, már-már bűnösen élvezetes masszázsra csábít. Ott van mellette egy másik különlegesség, a nemrég óta kapható, rózsaszín FUN gyurmaszappan is. Ez az édes, tonkaillatú fürdőkényeztetés melengető hatású, így biztosan még forróbbá teszi a szerelem ünnepnapját. Mindezt egy rózsaszín, piros szívekkel díszített papírba burkolt doboz egészíti ki és teszi tökéletes Valentin-napi ajándékká.

3990 Ft/csomag

Be Mine

1

A Be Mine három olyan terméket rejt, melyek mindegyike tartalmaz valamilyen formában vagy rózsát, vagy csokoládét. A limitált kiadású Willow szappan bőrtápláló rózsakivonattól, rózsaolajtól és rózsafaolajtól illatos, a Soft Couer masszázstömb csokisan maszatos, ínycsiklandó masszírozásra csábít, a Ro’s Argan testkondicionáló pedig rengeteg rózsaolajjal teszi még puhábbá és illatosabbá a bőröd.

6490 Ft/csomag

Heart of Gold

1

Ebben a nagy, vörös, szív alakú dobozban öt különlegesség található. A dobozt elegáns fekete szalaggal kötöttük át, és egy szív alakban összahajtható ajándékkísérő kártyát is mellékeltünk hozzá, melybe te magad írhatod bele szívből jövő, Valentin napi üzeneted.

Tartalma: French Kiss habfürdő, The Comforter habfürdő, Sex Bomb fürdőgolyó, Rock Star szappan és From Dusk till Dawn masszírozótömb.

10 500 Ft/csomag