Forever young!?!?!

Minden nő (és sok esetben férfi) rémálma az öregedés. Persze hogy mindenki örökké fiatal maradna, de nincs választásunk és az idő múlása ellen akárhogyan is szeretnénk, semmit se tehetünk.

Ennek az egész média őrületnek és a photoshopnak hála, sok embernél eltorzult a kép. A szépséget máshol keresik, ahol az örök fiatalságot is…a plasztikai sebésznél. Nem mondom, hogy ez a módszer eredendően rossz lenne, ugyanis nem határolódom el attól, hogy ha majd a különféle kenceficék és masszázsok nem adnak több hatást, akkor efelé a megoldás felé forduljak. Sokan most biztos meglepődnek ezen! De nincs mit köntörfalazni! Egy pár apró kezelés még nem fog bohóccá formálni, csak tudni kell hol a határ.

Napjaink hírességei – és most maradjunk a külföldi sémánál – előszeretettel látogatják ezen jellegű egészségügyi intézményeket, ahol miután megrajzolják a jobb vonalakat rajtuk, kés vagy éppen tű alá feküdjenek. Ezzel pedig úgy érzik vissza is pörgették annak a fránya időnek a kerekét és ha máshogyan nem de külsőleg egészen biztosan pár évet nyertek. Ezen beavatkozások pedig nyílt titokként keringenek a különféle pletykákra szakosodott nemzetközi- és hazai oldalak felületén.

Mai cikkemben azon ismert embereket gyűjtöttem csokorba, akik felvették a harcot az öregedéssel, hol minimális, hol drasztikus mennyiségben!
Megjegyzés: A következő hírességek közül nyilván lesznek olyanok, akikkel nem értetek egyet, ez magánvélemény :]

Apróságok…

Cindy Crawford

A 47 éves model a mai napi fiatalokat megszégyenítő módon pózol. Nyíltan vállalja a kisebb korrekciós beavatkozásait és azt, hogy pár mínusz ráncot a botoxnak köszönhet.

cindy_crawford_2007_08_13

Terry Hatcher

A Született feleségek sztárja lassan az ötödik x-be lép, mégis a botoxnak hála egy 10 év bátran letagadhat. Vagy nem?

Teri-Hatcher-Curly-Hairstyles-2013

Elbaltázott próbálkozások…

Sajnos ebbe a csoportba jóval több példát tudunk mindannyian felsorolni, ugyanis a bakik sajnos látszanak!

Lindsay Lohan

Két ajakfeltöltés közt, gondolt egyet és belevágott a botox bizniszbe. Azt hogy valójában mi vezérelte senki se tudja, de fogjuk rá, hogy a korai ráncait akarta rendbeszedni…Na de így?

AP120117145900-620x412

Daryl Hannah

1984-ben még egy sellőt játszott a Csobbanás című filmben Tom Hanks oldalán, szerintem sokan emlékeztek rá. Az újabb generáció pedig már a Kill Bill-ben ismerhette meg.
A színésznő idén lesz 53 éves, de az új képeit nézegetve nem ezt mondanám róla…

Carla Bruni

A hölgyet legtöbben úgy ismerik mint, Nicolas Sarkozy feleségét, pedig model- és zenei karriert is maga mögött tudhat.
Nála is a ráncok eltüntetése végződött vegyes eredménnyel…

Donatella Versace

A hölgy 1997-ben került leginkább reflektorfénybe, bátyja halála után ugyanis kézbe vette a Versace ház irányítását, másik testvérével egyetemben.
Nem mondanám, hogy egy kortalan szépség volt, de az idő ellen vívott harcában sajnos még inkább vesztett! 1997-ben még Bette Midler hasonmásának is elmehetett volna, de napjainkban? Nem is tudom…

Collage

Priscilla Presley

A néhai Elvis Presley felesége gyönyörű nő volt, majd ő is nekikezdett ennek a cseppet sem olcsó és jövedelmező hóbortnak. A végeredmény pedig fiatalosnak fiatalos, de ijesztő is lett!

Collage

Meg Ryan

Biztosan sokan emlékeztek még a Szerelem hullámhosszán című filmre, melyben Meg Ryan, Tom Hanks-el esett szerelembe. A színésznő azóta egy másik hullámra került rá, aminek nem lett jó vége…

via netquake.net

via netquake.net

A férfiakat se kerülte el az őrület…

Mickey Rourke

A 9 és 1/2 hét című filmje után nők millió szerettek bele, majd egy időre különféle függőségei miatt feledésbe merült. Aztán szépen lassan visszatért…

Collage

Bruce Jenner

Aki otthon van a különféle celeb hírekben és a Kardashian klánnal kapcsolatos dolgokban, annak nem kell bemutatni az urat.
Azt viszont kevesen tudják róla, hogy első körben sportolóként és autóversenyzőként vált népszerűvé. Ugyanis például 1976-os montreáli Olimpián aranyérmet nyert decathlonban.
Nem tudom ez a szintű változás miért is ment végbe nála, de sármosnak semmiképpen se mondható.

__________

A fiatalság megőrzése nem a 21. század hóbortja, ugyanis már a Marlene Dietrich is előszeretettel használt különféle trükköket annak érdekében, hogy jó pár évet letagadhasson. Erősen hátrahúzott tincsekkel próbálta megemelni a kicsit megereszkedett bőrt, továbbá az aranyláncban is a fiatalság kulcsát látta. Utóbbit az álla alatt és a fülei mögött fűzte át majd a hajával takarta el. Érdekes módszer, de szemmel láthatóan bevált!

via mno.hu

via mno.hu

Audrey Hepburn legendás szépségén az idő mit se fogott. Bár a pletykák szerint volt a színésznőn egy minimális ‘átalakítás’, szerintem viszont mindezektől függetlenül még idős korában is sugárzott belőle az a báj, ami különlegessé tette. A szépség pedig tudjuk….javarészt belülről fakad!

audreyhepburn6

__________

Végül pedig íme két színésznő akik a természetességet választották és szerintem nagyon jól tették :]

Meryl Streep

meryl

Diane Keaton

diane

Eltudod képzelni, hogy ha az élet úgy hozzná kés vagy tű alá feküdj?