Télen is jöhetnek a jó öreg minták!

Kinézek az ablakon és éppen nagy pelyhekben hullik a hó, ami szép, de sokakat lelomboz. Pedig ez nem veheti el a kedvünket attól, hogy készüljünk a tavaszra, vagy legalább egy kis változatosságot csempésszünk a ruhatárunkba.

A különféle minták minden szezonban kiharcolják maguknak a top10-es lista valamely helyét, nincs ez másként most se. A hideg idő leginkább egyszínű darabjai pedig remekül kombinálhatók a különféle grafikus motívumokkal ellátott kreációkkal, a színek most nem is fontosak csak az, hogy picit kiszabaduljunk az egy árnyalatos zónából.

Peter Pilotto 2013-as tavaszi/nyári kollekciója remek példa
  fw2013c

Kicsiny hazánkba még javában tart a leértékelés és az új kollekciók csak lassan szivárognak be de azért a H&M üzleteiben már találhattok egy-egy hasonló darabot!

hmprod hmprod hmprod2

A Mangonál is van miből válogatni, nem utolsósorban náluk már egész szép számban vannak jelen a tavaszi darabok is.

73328661_TF_B71214551_KA_B 81439181_02_BA külföldi rendelős oldalak se maradjanak ki a felsorolásból…

image1xxlHa tetszik ITT megrendelheted!

_mg_9247Ha tetszik ITT megrendelheted!

630828_main
Ha tetszik ITT megrendelheted!

627666_main
Ha tetszik ITT megrendelheted!

____

Végezetül szeretném elmondani azt, hogy azt vettem észre sokan nem szeretik a mintákat, lehet az akármilyen. Régebben én se szerettem, nem tartottam magaménak, aztán egyszer ‘homlokon csókolt’ a múzsa és megláttam a motívumokban rejlő lehetőségek szinte kimeríthetetlen tárházát. Kockák, pöttyök, csíkok, virágok, azték minták? Mindegy! A lényeg az, hogy nyissatok feléjük, egy csipetnyi a nadrágon, a pólón vagy akár a táskán és idővel majd meglátjátok, hogy egyre nagyobb teret nyer a gardróbotokban, csak legyen elég hely neki :]
A hangulatunk alakulásáról persze a legtöbbet mi magunk tehetünk, de azért a ruha is sokat tud dobni rajta. Ha valaki nem érzi jól magát abban amiben van, az kifelé is érződik.
Merjetek minden nap egy kicsit merészebbek lenni, nézzétek meg az üzletekben a mintás darabokat is, lehet megdöbbentek majd, hogy milyen jól áll rajtatok egy-egy ilyen ruha. Az alkat nem fontos, csak Te magad és az amit magadról gondolsz!

Két idézettel búcsúznék Coco Chaneltől….

“A divat első számú parancsa, hogy érezzük jól magunkat a viselt ruhában. Nincs stílustalanabb nő annál, mint aki bizonytalannak érzi magát a ruhájában.”

“Aki nem szereti önmagát, annak rendszerint igaza van.”

xxxxxooooo

kerubina