Essence új “fantasia” trendkiadás

Az év végéhez közeledve, a dolgok mágikussá változnak az essence új “fantasia” trendkiadásával, amely a fantázia világába röpít Téged Újévkor. Ki ne vágyna olyan helyre utazni, messze a valóságtól, ahol minden tökéletes és az álmok valóra válnak?


essence fantasia
– szemhéjpúder

Nappali álmok engedélyezve: ezek a fémesen csillogó, erősen pigmentált szemhéjpúderek három trendi lila, ezüst-szürke és lágy bézs színben nélkülözhetetlenek a mesebeli sminkhez.

Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft

essence fantasia – metallic szemceruza

Tükröm, tükröm… Ez a szemceruza sötétlila és sötét antracit árnyalatban kiemeli szemed mesés fémes csillogásával és minden tükörbe pillantáskor garantált a wow-hatás.
Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft

essence fantasia lineressence fantasia eye liner

essence fantasia – ajaklakk

Mintha csókkal ébresztenének fel a legszebb álmodból! Az ajaklakk két színben varázslatos fém pigmentekkel és gazdag textúrával biztosít ajkadnak mesés csillogást.
Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft

essence fantasia lipgloss

essence fantasia – többszínű highlighter

Minden tündérmesében szükség van egy tökéletes befejezésre… itt a tökéletes befejezés arcodnak: a sokszínű highlighter fémesen csillogó pigmentjeivel finom árnyalatot ad arcbőrödnek, nyakadnak és dekoltázsodnak. És ez a highlighter igazi „must have” darabbá válik, csodás virág díszítésének köszönhetően.
Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft

essence fantasia highlighter

essence fantasia – körömlakk

Tökéletes stílusú körmök – nem csak csodaországban: tartós körömlakk finoman áttetsző, valamint háromféle intenzív lila, korall és bordó színben divatos fémhatással meseszépre varázsolja körmeidet
Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft

essence fantasia nail polish essence fantasia nail polishes

essence fantasia – szemékszer

Csillogó szemek! Ragaszd fel szemedre ezt a csillogó strasszkövet öntapadójának segítségével és tekinteted lélegzetelállító lesz. Tökéletes fénypontja a gyönyörű szemnek, akárcsak egy mesebeli hercegnőnek. Ragaszthatod akáraz arcodra, dekoltázsodra vagy a csuklódra.
Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft

essence fantasia trend edition

Essence “fantasia” kapható az üzletekben 2012. januártól a Müllerekben.