Csuzdi Wired Bags – Szériaindító est!

1,5 hete egy barátnőmmel ellátogattunk Csuzdi Judit új táska kollekciójának a bemutatójára. A Csuzdi Wired Bags névre keresztelt gyermekek egy városligeti villában lettek bemutatva a kíváncsi érdeklődőknek.


A különleges darabok szinte egytől egyig egyedinek mondhatók, hiszen rendelésre mindenki kiválaszthatja a számára leginkább tetsző anyagokat, formát és kábelt.

A roppant közvetlen és aranyos tervezőnő Judit, eredetileg divattervezőként végzett, de a ruhák helyett a táskák felé vette az irányt és valami különlegesben gondolkodott, az elektronikai maradványok pedig meghozták a sikert. A kábelek, konnektorok és a fémesen futurisztikus anyagok találkozása pedig egészen különleges alkotásokra képes! Nézzétek csak…


Alkotásainak hála, pedig egyre nagyobb sikereket ér el a hazánkba látogató külföldiek körében is, akik előszeretettel vásárolják meg a különleges darabokat többek közt a Lollipop Factory Budapest üzletében.
Judit személyisége és a belőle áradó pozitív energiák pedig úgy érzem még nagyobb köveket mozgathatnak meg a divat cseppet sem kicsiny hegyén, és szívből remélem, hogy a jövőjébe fektetett álmai valóra válnak majd.

És ez még nem minden! Még több képért kattintsatok ide
https://www.facebook.com/csuzdibags és a nézelődés mellett, ne felejtsétek el LIKE-olni az oldalt!

kerubina