Nicole Kidman – V Magazin 2012 Fall Issue

Nicole Kidman a V Magazin Fall Issue hasábjain pózol, csöppet sem teljes viseletben. A színésznő már 45 éves, úgy bizony, bár ez sokak szerint inkább a túl sok botox kezelés miatt nem- vagy inkább pont amiatt látszik…
Nicole eléggé megosztja a filmek rajongóit, sokak szerint tehetségtelen a másik tábor pedig a talentumának nagyságait skandálja. Akárhogyan is van ez, valamit jól csinál, hiszen sikerült kilépnie a Tom Cruise ex-felesége jelző mögül és bebizonyította, hogy igenis tud jó színésznő lenni. Arról nem is beszélve, hogy az anyaságba fektetett álma is valóra vált, így az adoptált csemetékkel együtt immáron 4 gyermek büszke anyukája.
A The Paperboy című filmje az USA-ban 2012. október 5-én kerül a mozikba. Ahol a High School Musical-ből még csak pár éve kilépett Zac Efron mellett olyan színészek oldalán szerepel mint Matthew McConaughey vagy John Cusack.

Az, hogy Zac előtt kellett pisilnie a filmben nem túlzottan viselte meg : ” Az, hogy pisilnek kellett nem igazán volt furcsa számomra, hiszen ez volt a szerepem, a medúza miatt.”

A képek alapján pedig minden elmondható róla, de az, hogy prüd az nem! Vagy lehet, hogy csak jól játssza a szerepét??!!