MUST HAVE DARABOK – az InStyle szemével

Az InStyle magazin oldalán nézelődve találtam egy listát ami olyan darabokat vonultat fel, melyek minden nő ruhatárában helyet kellene, hogy kapjanak – kortól függetlenül. Röviden MUST HAVE példányok.
Ha mindet nem is, de lássunk belőle párat.
A teljes listát ITT tekintheted meg.

1.) Sparkly Dress

Csilli-villi ruhákkal és felsőkkel árasztottak el minket a boltok az elmúlt szezonokban. Persze ezek között is vannak rosszabb minőségű, amolyan “tiltólistás” darabok. Hiszen, nem mind trendi és jó ami csillog….
Buliba, szalagavató afterre és egyéb esti rendezvényekre kitűnő választás. Mivel a ruha már magában visz mindent, így nem kell túlzottan teleaggatnod magad ékszerekkel és a cipőd illetve a clutch-od se kell, hogy túl feltűnő legyen. Most, hogy belegondoltam nekem nincs egy ilyen ruhadarabom se, igazából sohse állt jól egyik kiszemelt se.

Gwyneth Paltrow Elie Saab

Taylor Swift

HOL?


Zara, 7.995 Ft

Mango, 19.995 Ft

2.) Bőrkabát

Lemerem fogadni, hogy közületek szinte mindenkinek van egy ilyen darabja. A többségnek persze nem igazi bőr, de a műbőr is megteszi szerintem. Lehet kevésbé szakad meg a szívünk, ha gyorsan szétjön a kedvencünk.
A színekben már nincs határ, szóval lehet válogatni…
Imádom a sajátjaimat, bár az idő múltával elkezdtek itt ott kopni, mégse tudnám elképzelni nélkülük az átmeneti hónapokat.

Hilary Duff, Whitney Port és Beyoncé

HOL?

Mango, 31.995 Ft


Bershka, 9.995 Ft

3.) Killer Sheath

A derekat gyönyörűen hangsúlyozó, homokóra alakot megelevenítő ruhák sokatoknak jól állnak. Lehet, hogy lassan ezen példányok is a kis fekete mögött fognak majd sorakoznak a világ nőinek gardróbjaiban.
Az A-vonalú darabok népszerűsége is szintúgy töretlen, szóval azért őket se hanyagoljátok nagyon el, meg hát nem mindenkinek állhat minden jól.
Egy a test vonalait követő ruha is elég, amihez keresel egy minden szempontból passzoló övet, és úgy egyesíted a kettőt, hogy senki se mondja meg, hogy külön vetted őket!
A természet széles csípővel ezáltal pedig nagy fenékkel áldott meg. Az évek során próbáltam küzdeni ellene, de rájöttem a csontom nem lesz kisebb, így megpróbálom kihozni mindig a legjobbat az alapanyagokból. Még New Yorkban vettem egy testhez simuló darabot, de nem volt még elég bátorságom, hogy felvegyem, idővel azért megpróbálom végrehajtani ezt a ‘nehéz’ küldetést.

America Ferrera

HOL?

Mango, 14.995 Ft

4.) Faux Fur Vest

Ha beköszönt a hideg nagyon sokan szőrmemellénybe burkolózunk. Sőt én még a fagyos időben is hordom, a télikabátom alá, nagyon jó mert tényleg nem fázom.
Ahogy azt már a bőrkabátnál is írtam, eredetit venni nem túlságosan pénztárcakímélő, ezen példányokból pedig még inkább nem. Rengeteg fast fashion lánc kínál különböző színű és fazonú darabokat, csak győzzél majd választani közülük.

(via missomnimedia.com)

HOL?

H&M, 8.990 Ft

5.) Pointy-Toe Pumps

Hegyes orr és tűsarok. Régebben ezek egyenesen arányosak voltak a szexszimbólumokkal. Aztán szépen teret nyertek a platformok, de valahogy a klasszikus darabok kedvelői sohse váltak meg a hegyes orrú kedvenceiktől.
Ezen darabok hétköznapi, amolyan budapesti sajátossága – tapasztalatból mondom – a fehér ( esetenként fekete és egyéb árnyalatban tündöklő), orrán megtört cipők.  Amik inkább ízléstelenek, mint divatosak.

Miranda Kerr

Zara, 19.995 Ft

6.) Bright Clutch

A clutch jó ideje töretlen népszerűségnek örvend, ami nem csoda hiszen nagyon elegánsan hat akármilyen buliba.
Emlékszem először a Született feleségekben láttam még, Gabrielle Solis kezében. Nem értettem miért kényelmes ez a megoldás, majd rájöttem, hogy hiába kell egész este a kezünkben tartani a “cuccainkat”, ez mégse nyűg egyáltalán. Talán egy fesztiválra nem venném fel, de embere válogatja.
Jelen esetben pedig az élénk színű darabokra gondoltak mint must have példányok.
Az évek során sikerült jó pár példányt begyűjtenem belőlük és egyszerűen ma már úgy vagyok vele, hogy nem is tudnék nélkülük élni. Persze egy lakatra szigetre azért nem vinném magammal őket ;)

(via stylerefine.com)

HOL?

Berhska, 3.595 Ft

NEKED MELY DARABOK TALÁLHATÓK MEG A RUHATÁRADBAN?