Time Travel rovat – 7. visszatekintés

Manapság már annyi önjelölt híresség van, akiket ömlesztenek ránk a különböző tehetség kutatók, hogy csak kapkodjuk a fejünket. A szokásos klisék pedig 2012-ben is változatlanok: 4-5 tagú fiúbandák, tini énekesnők és “ifjúsági” sorozatok – bármilyen hülyén is hangzik ez a neve. A Time Travel’ rovat következő írása, kamaszkorunk legsármosabb ifjúit vonultatja fel. Emlékeztek még arra, hogy régen mely pasikért rajongtunk? Énekesek, színészek, modelek?

Mindet összegyűjteni nem lehet, de próbálkozom. Olajozzátok be Ti is a kerekeket, időutazás indul….

Fiúbandák minden mennyiségben

A 90-es években virágzott legjobban a popzene, és a különböző bandákat futószalagon gyártották. Így hatalmas dózisban kaptuk, a helyesebbnél helyesebb, kreált fiúkat, akik mindig mosolyogtak és mutogatták hibátlan fogaikat. Minden cool volt és minden rajongót imádtak, ahogy a kedvenc közönségük is mindig az volt, ahol éppen felléptek. Hééé de ez ma sincs másképp!

Backstreet Boys

Egy személyt kiragadni nem lehetne, hiszen ahány lány annyi ízlés. Az abszolút kedvenc mégis Nick Carter volt. A szőke, középen elválasztott hajú ifjú, a banda indulásakor még csak 13 éves volt. Sok pletyka keringett róla, de a legerősebben szűzességének híre tartotta magát évről évre, ahogy frizurája is. Majd a banda feloszlott, Nick többek közt Paris Hilton életének egyik szerelme lett, majd önálló karrierépítésbe kezdett.

Az én kedvencem valamiért mindig Brian volt, aki szintúgy a szűzességével házalt mindenfelé, amit elvileg házasságáig meg is őrzött. Az énekes lyukas szívvel született s bár ezt mindenki tudta, nem túlzottan befolyásolta a banda sikerét és turnéit.

‘N Sync

A szintén amerikai fiúbanda talán legkedveltebb tagja Justin Timberlake volt. Ő még ma is elég aktívnak mondható, hiszen színészkedik, ruhákat tervez és bár kevesebb slágert dob piacra, azért a zene marad számára mindig az első. Az együttes indulásakor a kis fürtös még csak 14 éves volt, mégis látszott rajta, a vérében van az egész showbiznisz.
Annak ellenére imádták lányok milliói, hogy egy másik popcsillag Britney Spears első igazi nagy szerelme volt – ez persze csak hosszú idő után derült ki. Ahogy a kölcsönös szűzesség elvesztésének esete is.

Nekem ebben a bandában sem a “kis kedvenc” volt a “nagy Ő”. Sokkal jobban kultiváltam a barna hajú JC-t.

Five

Kicsit önző mód ezt az utolsó bandát magam miatt tettem be, egyszerűen odáig voltam Scott-ért. Aki mára egy kicsit elhízott de boldog családapaként tengeti napjait. Viszont mivel igazoltan végigvitte a 15 perc hírnév mindenkinek jár programot, ezért amíg élek emlékezni fogok rá.

Színészek

Leonardo DiCaprio

A részben olasz származású Leo, a 90-es években sokkal inkább volt a lányok mint a moziba járók kedvence. Ugyanis akkoriban a nyálas jelzőt előszeretettel aggatták rá. Emlékszem, megvolt minden relikvia ami csak meglehet. Könyvek, külföldi magazinok, poszterek. Még matricákat is beszereztem. A Titanic után pedig nem volt olyan ifjúsági lap, ahol ne írtak volna róla.  Az ő haja is erre a klisés, picit hosszabb elfésült elvre épült, de kit érdekel? Imádtuk!
Valamit sejthettünk azért, hiszen napjaink egyik legtehetségesebb színészévé vált.

Brian Austin Green

A Beverly Hills 90210 kissé esetlen, rádiós gólyája az első résztől kezdve a szívembe lopta magát. David Silver a sorozat végére férfivá vált, de a sármját még ma se vesztette el. Bár ennek gyümölcsét testközelből leginkább csak a felesége, Megan Fox élvezheti.
Gondoltátok volna, hogy a kis Dééévid ilyen sokra viszi?! ;)

Christophe Rippert

A neve talán nem cseng ismerősen, de ha azt mondom, hogy Első csók és Luc szerintem sokan elmosolyodtok majd.
Luc mindig olyan vagány kabátokat hordott, meg cuki volt.

Jonathan Brandis

Emlékszem, hogy a Katicák című filmben tetszett meg. Bár most visszanézve kicsit fura érzés. Előtte olyan filmekben szerepelt mint a Végtelen történet 2 és az AZ.


2003. november 11-én felakasztotta magát, a kórházba szállítás után azonban meghalt. Valószínűleg nem tudta feldolgozni, a korán jött sikert ami idővel átlag filmekbe hanyatlott, szakmailag többet várt magától..Nyugodjon Békében!

NEKED KI VOLT A KEDVENCED?