Párizs Fashion Week – 12/13 F/W ready to wear – 4. rész

4 .rész

Yves Saint Laurent 2012-2013 F/W

Stefano Pilati hattyúdala volt ez a kollekció, hiszen nemrég bejelentette, hogy elhagyja a divatházat. A darabok többnyire bőrből készültek, színeknél a dominanciát pedig a fekete élvezte. Az ezüstös/fémes hálós anyag szerintem nagyon jó.
Ki lesz az utódja? Hedi Slimane-ról pletykálnak, de majd idővel úgyis kiderül. Mindenesetre köszönjük Stefano az eddigi alkotásaidat, amik nyomott hagynak örökre a divatvilágban.

Valentino 2012-2013 F/W

Pierpaolo Piccioli és Maria Grazia Chiuri remekül csempészte bele a bőr anyagokba a visszafogott darabokba. Áttetsző anyagok, csipke és virágos applikációk? Jöhetnek!!
A Valentino pirosat pedig míg élünk nem fogjuk megunni, ami ugyebár 100 % magenta, 100 % sárga és 10 % fekete keverékének gyümölcse.

Chanel 2012-2013 F/W

A bemutatón minden a kristályok köré épült, jeges szemöldökök különleges sminkek és díszlet. Hamu szürke, fekete, lila és bordó színek vonultak fel. Leggings a szoknya alatt, halászhálóra emlékeztető anyagok? Karl szerint trendi lesz, szóval kezdjük el szokni ezt is. Őszintén szólva Chanel ide vagy oda, én nem vagyok annyira elájulva ezen daraboktól, bár könnyen lehet az is, hogy külön-külön viszont abszolút tetszenének.

Neked melyik kollekció tetszik a legjobban?