Grammy Gála 2012 – avagy a nagy ki mit viselt szemle!

Lezajlott az 54. Grammy Gála is, a díjazottak listáját ITT találjátok .
Most pedig lássuk a szokásos szemlét arról, ki mit viselt.


Nicki Minaj
-tól már az lenne a furcsa, ha hétköznapi külsővel jelenne meg. Ezen az estén a színtúladagolástól eltekintve egy árnyalatot választott, Piroska Versace jelmeze mellé a kiegészítője a pápának öltözött úr volt.


Adele
azon celebek egyike, aki tökéletesen tudatában van az adottságinak. Minek feszengjen valami miniben, ahol csak saját maga paródiája lenne? Inkább a biztos utat választotta, egy visszafogott fekete Giorgio Armani kreáció formájában.

 


Katy Perry
mint egy hableány tündökölt ebben a csodálatos Elie Saab estélyiben. Annyira jól mutat benne, hogy teljesen elveszi a figyelmünket kissé lenőtt kék hajáról.


A színpadon már Lady Gaga-san tért vissza, debütálva legújabb dalát a Part Of Me-t. Szövegéből idézve sejthető kinek szólt…
““You chewed me up and spit me out/Like I was poison in your mouth/You took my light, you drained me down…You ripped me off, your love was cheap.”


Itt pedig egy újabb összeállításban láthatjuk legjobb barátnője oldalán.


Rihanna
már majdnem 2 hónapja pihenőn van közel egy éves turnéja után. Ez idő alatt láthattunk. halhattunk róla mennyire jól szórakozott különböző szigorúan 30+ °C-os nyaraló helyeken. Most pár kilóval könnyebben, immáron szőkén állt az 54. Grammy Gála vörös szőnyegén.

A sexyn kivágott és felvágott, fekete Giorgio Armani darab remek választás volt. A Louboutin cipellőről nem is beszélve.


Fergie
, egy Jean Paul Gaultier 2012-es tavaszi couture darabot viselt, szemmel láthatóan fekete fehérneművel. Az énekesnőtől már megszokhattuk ezt a merészt öltözködést és most a vörös szőnyegre narancssárgát vett ami nem baj ha neki tetszik. Egy icipicit fura, bár a ruha gyönyörű szerintem, csak lehet máson jobban állna. Személy szerint örülök, hogy nem megint diszkógömbnek öltözött.

 


Jessie J
viszont (ha már Fergie nem) kicsit megidézte az ezüst gömb csodáját. Jól állt neki ez a Julien MacDonald darab. A szokásos szettjeihez képest ‘pálfordulat’ volt. Aki nem tudja mire gondolok, annak megsúgom, hogy az egyberuháira amelyeket ‘tevepata veszély’ jelzéssel kéne ellátni. Persze, persze nem mindig olyanokban jelenik meg itt-ott, de tudjuk nagyon jól, hogy szereti őket.

 


Kelly Osbourne haja szerintem még mindig rémes, s csak még jobban öregíti magát ebben a Tony Ward estélyiben.


Kelly Rowland, kimondottan visszafogott. Pedig mostanában szívesen hangsúlyozza új kebleit. A ruha  Alberta Ferretti ami szép szép, de ez a haj?!


Paris Hilton, a szokásos beállásban pipa, egy Basil Soda darabban. Csinos! Jó látni, hogy jól van, annyira átvették a helyét a botrányrovatokban kolléganői, hogy Róla már alig hallani.

Taylor Swift ebben a Zuhair Murad aranyozott couture darabban ragyogott az esten. A szabad nyakrész, pont az énekesnőhöz illő volt, csak semmi hivalkodás és magamutogatás az biztos.

 


Alicia Keys
is a kis feketében látta az este sikerét. Méghozzá egy Alexandre Vauthier couture darabban. A nyakláncon kívül szerintem semmi különleges nincs az öltözékében, ami természetesen nem baj, hiszen a kevesebb néha több. Cipő, Rihanna-hoz hasonlóan ő is ugyanazt a Louboutin darabot választotta.

 

Amber Rose akit körülbelül megélhetési celebként tituláltak, jelenlegi pasijával a rapper Wiz Khalifa-val érkezett. A hölgy jelenléte a különböző bulvár oldalakon számomra még mindig rejtély, azért mert kopasz vagy van benne valami plusz? A sárga estélyi amúgy szép és Versace. Részemről erről ennyit!

 

Kate Beckinsale felé lehet elfogult vagyok, szerintem az egyik leggyönyörűbb színésznő, akiről kevesen mondanák meg, valójában mennyi idős. A Grammy-re egy krémszínű Zuhair Murad miniruhát választott. Jól tette, ezeket a lábakat bűn lenne nem mutogatni.

 


Adam Levine és barátnője Anne Vyalitsyna. Anne ruhája nagyon szexire sikeredett, de ilyen alakkal az ilyen darabok kötelezőek! Adam pedig a legjobb választás volt kiegészítők terén, vagy Anne volt inkább Adam-nek a Tom Ford öltönye mellé? Mindenki döntse el maga ;)

 


Sasha Gradiva szerintem a Terminátor és Lady Gaga szerelemgyereke. Amúgy nem tudom ez valami a karján kiegészítő lehet?


Lady Gaga ha nem éppen tojásnak öltözik, akkor dominaként pózol. Ezzel a ruhával Tom Hanks sok halat foghatott volna a Számkivetett-ben.


Robyn, ő egy énekesnő aki nem tudná. Az outfit meg kicsit tükrözi napjaink egyik kedvelt celeb trendjét. Basic póló szoknyával, ebben az esetben asszimetrikus darabbal. Azt a flatform-ot viszont nem tudom, hova tenni. Lehet valami 95-ös Spice Girls fotózásról jött?


Snookie a Jersey Shore-ból pontosan nem tudom mit keresett a Grammy Gálán, de talán mindegy. A pornós ruhája viszont minden volt, csak nem oda illő…vajon volt rajta bugyi? Azért gratulálunk a szemmel látható fogyásához. A barnítóval is felhagyott? Mert fehérebbnek tűnik.

Szerinted ki volt a legjobban öltözött?

Szavazz!