Golden Globe 2012 – vörös szőnyeges megjelenések

Itthoni idő szerint ma hajnalban kiosztották az Oscar “előfutáraként” is nevezett Golden Globe díjakat. A díjazottakról bővebben itt olvashatsz.
Most pedig lássuk ki miben jelent meg ezen a neves vörös szőnyeges eseményen.


Angelina Jolie a klasszikus eleganciát képviselte ebben a Versace estélyi ruhában. Gyönyörű!


Rooney Mara stílusáról már korábban írtam (itt.)
A dráma kategóriában jelölt színésznő Nina Ricci 2012-es Pre-Fall darabjában jelent meg az eseményen. Szerintem volt ő már szebb estélyiben is más rendezvényeken, de ez az én véleményem.


Charlize Theron lenyűgözően nézet ki ebben a peplum Dior estélyiben. Az elől rövid, hátul hosszú elvét követve a ruha remekül láttatja, azt a Givenchy szandált.


Mila Kunis a Dior mellett döntött és jól tette. De nem csak a ruha, a felszedett pár kiló is nagyon jól áll a színésznőnek.


Jessica Biel, a jeles eseményen már Justin Timberlake jegyeseként pózolt a vörös szőnyegen. A ruhaválasztása pedig kifinomultságról árulkodik, keresve se találhatott volna jobbat ennél a csipke Valentino estélyinél.


Julianne Moore számomra kortalan és még mindig szép. Remekül csempészett bele egy csipetnyi zöldet, fülbevaló formájában, az összeállításába. A ruha Chanel Couture munkáját dicséri.


Salma Hayek nagyon üdének és fiatalosnak tűnik ebben a Gucci darabban.


Lea Michele-t sajnos annyira nem ismerem, ugyanis nem nézem a Glee-t. Viszont a ruhájáról bátran kijelenthetem gyönyörű. Nem is csoda hiszen Marchesa.


Evan Rachel Wood pávaszerű estélyi darabja remek választás volt.


Meryl Streep, aki a legjobb színésznő díját vihette haza a Vaslady-ért, ehhez gratulálunk. A megjelenése egyszerű és visszafogott volt, de nagyon eltalálta a személyiségéhez leginkább passzoló darabot.


Claire Danes is a díjazottak örömével térhetett haza. Az ruhája pedig J. Mendel fekete-fehér kreációja. Bájos de nem több (számomra)…


Emma Stone-hoz remekül illet ez a sejtető Lanvin darab. Tényleg életet adott a ruhának.


 Elle Macpherson model, csodálatosan néz ki ebben a darabban. Mint egy kellemes lágy habos sütemény.


Jessica Alba szinte sohse téved. Remekül mutat rajta ez a Gucci estélyi, csak úgy ragyog. Ki mondaná meg Róla, hogy két kisgyermek édesanyja?!

Kate Beckinsale egy egyszerű krémszínű Cavalli ruhában. Szerintem ő napjaink egyik legszebb színésznője.


Nicole Kidman ruhája ismerős lehet azoknak, akik sok divatoldalt nézegetnek. Szerintetek nem egyértelmű picit melyik divatház munkáját viseli? Szerintem vannak nagyon jellemző vonások…..na jó megsúgom Versace. Ugye ugye…nekem picit hajaz a H&M-es bőrruha mintájára.
De azért jó választás volt a színésznő részéről.


Nicole Richie csak úgy csillogott ebben a nyitott hátrésszel megáldott Julien MacDonald estélyiben.

Szavazz!

S ha már mesebeli ruha szemle akkor nem szabad kihagynunk azokat se, akik sajnos mellényúltak amikor az adott darabot választották. Ami nem baj, hiszen ők is emberek, reméljük a képeket látva majd okulnak a dologból és legközelebb kétszer is meggondolják, hogy mibe bújnak bele.


Naya Rivera, aki a Glee sztárja. Vera Wang-tól választott, ami nem is lenne gond. De a ruha nyaka kicsit furcsa, sőt kimondottan rossz.


Sarah Michelle Gellar, akit legtöbben Buffy-ként ismertek. Nem tudom mit gondolt amikor felvette ezt a batikolt Monique Lhullier ruhát, rémes. Legalábbis nem a Golden Globe-ra való. Ilyenkor hol van a férje (Freddie Prinze Jr. ), hogy szóljon neki…”Szívem, ez nagyon nem”….?


Zooey Deschanel ruhája sokaknak a  legrosszabbak közé került ebben a Prada ruhában. Személy szerint nem vagyok elájulva tőle, de nem is tartom a legrémesebb öltözéknek.


Igazából nem is tudom mivel kéne kezdeni Kelly Osbourne esetében. Mi ez a haj? Szerintem semmi jó vagy trendi nincs abban, hogy öregíti magát. Továbbá ez a Zac Posen darab se a legjobb választás SZÁMÁRA!!


Az amúgy gyönyörű Amanda Peet, mintha felvette volna dédnagymamája ruháját…óhhh


Natalie Portman mintha egy gimis bálba ment volna és nem a Golden Globe-ra, ez a rózsaszín darab rajta, annyira előnytelen amennyire csak lehet.


Piper Perabo, nem tudom pontosan hova készült. De csoda, hogy nem fulladt meg ebben a rengeteg felesleges kidolgozatlan anyagban….

Szavazz!