Elkezdődött a díjkiosztók időszaka. Szeretem nézni, ki miben jelent meg egy-egy neves eseményen. Ha szerencsénk van túladagolást is kaphatunk a gyönyörű estélyikből. Remélem szívesen olvassátok majd, mert mostanában megszaporodik ezeknek a bejegyzéseknek a száma.
Tegnap került megrendezésre a People’s Choice Awards 2012 amelynek  Los Angeles adott otthont.

Lássuk a celebek bevonulását…a teljesség igénye nélkül gyűjtöttem össze a nekem legjobban tetsző megjelenéseket.

Miley Cyrus pasijával Liam Hemsworth-el érkezett. A korábbi Hannah Montana, David Koma 2012-es tavaszi kollekciós ruháját viselte és ehhez csodálatos piros tűsarkút választott Jimmy Choo-tól.
Nem is tudom a pasi vagy  a cipő jobb kiegészítő, a kicsi Miley-nak 😉


nézzétek csak jobban meg a ruháját…nagyon jó!!


Emma Stone
az est kapcsán Gucci-ba borult és jól tette. Vörös fürjeihez remekül állt ez a smaragdzöld blézer. Semmi kirívó nincs az öltözékében, visszafogottan elegáns és őt így szeretjük.


Demi Lovato is kinőve már a Disney szerepből keresi a jó utat a felnőtt életben. Az díjkiosztóra egy 2012-es Marchesa Resort ruhát választott, ezzel kellemes meglepetést okozva a kételkedőkben. Ugyanis sokan a legrosszabbul öltözöttek listájára teszik az ifjú színésznőt, ami részben sajnos néha igaz is. De ebben a

gyönyörű barackszínű, pánt nélküli darabban bizonyítja, hogy sohse késő. Hajrá, hajrá!


Ashley Greene
ruháját érzem e leginkább magaménak. A bőr és a csipke találkozása valami csodálatos gyermeket eredményez. A brand pedig nem kérdéses…DKNY, hiszen az ő arcuk éppen Ashley és elmondása szerint amúgy is imádja a kreációikat. Szóval nyilván ezt is csak ezért választott erre a rendezvényre. A választás háttere mindegy az eredmény pedig 5*-ös!


Chloe Moretz kora ellenére már elég nőcis és gazdag ahhoz, hogy designer darabokban jelenjen meg mindenféle vörös szőnyeges eseményen. Most Proenza Schouler Pre-Fall 2010-es fekete-zöld tweed ruháját választotta. Viszont viccelődés ide oda, remek döntés volt, hiszen a korához illő darabban volt a legbájosabb, minden erőlködés nélkül 🙂


Vanessa Hudgens szerintem mindig is szép nő volt. Na jó kivéve talán azt az esetet amikor egyik filmje kedvéért megszabadult gyönyörű fürtjeitől. Bár már nem Zac Efron a pasija, mostani választása is jónak bizonyult egy szőke herceg személyében.

A színésznő Jenny Packham 2011-es őszi estélyiét viselte, ami remekül állt neki, és illet a személyiségéhez. Az arannyal “futtatott” darab kicsit bohókás stílusa pont olyan amilyennek Vanessát elképzelem.



Kaley Cuoco
-t meg se ismertem elsőre, el kellett olvasnom kit látok a képen. Az Agymenők Penny-ével mi történt? Vagy csak a kép előnytelen? Vagy inkább csak a haja áll rosszul?

Csak az biztos, hogy egy halvány rózsaszín Badgley Mischka ruhát viselt.



Kristen Bell
, akit legtöbbször biztosan csak Gossip Girl hangjaként “láthatunk” vagy inkább mondjuk azt hallhatunk. Remekül nézett ki ebben a bőrszoknyás Valentino ruhában (ez a darab a második kedvencem).



Kelly Osbourne,
a mindig lázadó szerepében tetszelgő Black Sabbath poronty, egy ideje már jó útra tért. Lefogyott és elkezdett viszonylag konszolidált ruhákban járni. Mondjuk azt, hogy az előnyére változott.

Jól állt neki ez a color blocking-os narancs-fehér Honor ruha.
Bár a haja nekem annyira nem tetszik, kicsit mintha öregítené, vagy nem?

Neked ki tetszett a legjobban?
Szavazz!

[polldaddy poll=5834513]