Awake

Milyen sok idő eltelt már azóta, hogy…

…utoljára outfit fotókat postoltam! Ágnes barátnőmmel az életünk kicsit más ütembe került így pöppet nehezebb összeegyeztetni ezeket a fotózásokat, amikre mostantól már akár rá is illeszthetjük a random jelzőt.
Próbáltunk kevés idő alatt valami értékelhetőt összehozni és azt gondolom sikerült. :]
Mindenképpen szerettem volna a Stranger Thingses pólómban egy outfit sorozatot, amihez azt gondolom ez a szauna szoknya (a barátnőimmel így hívjuk, mivel hamar melegszik alatta a hőmérséklet) volt a legtökéletesebb választás, így mikor ráakadtunk erre a mozaikos falra tudtuk, hogy ez a mi Upside Downunk.

Mit is mondhatnék még, hiszen olyan régen csacsogtam nektek?! Ja igen az időjárás: szerencsénkre kifogtunk egy enyhébb napot, így élvezhettem a szoknyában a korai tél simogató “melegét”, nem panaszkodom, de nem ajánlanám mindenkinek! :D
A hajam még mindig megragadt ebben az árnyalatban, ami egyébként nem vörös (annyira dühítő amikor ezt mondják – elnézést azoktól, akik vörösek). Szóval még lila, de már nem sokáig, mert picit már én is unom, ami engem lepett meg a legjobban. De nem baj, idővel majd visszatérek, most éppen a kékkel kacérkodom, szóval kiderül, hogy mit hoz a jövő.

(Kis lábjegyzetként mondanám, hogy sorry, nem sorry az egész fotózás olyan hirtelen volt, hogy sajnos nem sikerült a körmösnél áttennem a nehezen szerzett időpontomat egy órával sem, így a fotózáson még régi fényében virít a lakkom – amit picit sajnálok de sebaj, majd legközelebb. :] )

IMG_1815
IMG_1767
IMG_1932
IMG_1883IMG_1919IMG_1878
IMG_1969
IMG_1959

 

Jacket: H&M
T-shirt: Ebay

Skirt: Pull&Bear
Bag: Pull&Bear
Sunglasses: Vans
Rings: Avocada
Boots: Dr. Martens

photos: Farkas Ágnes

ZENE

____________________________________

Amennyiben érdekel a többi outfit is katt IDE
More outfit photo HERE

Továbbá a következő helyeken megtalálsz
Facebook  Instagram  Pinterest