One Step Closer

Végre egy újabb street style fotósorozatot oszthatok meg veletek!

Be kell valljam nagyon hiányzik ez a fajta blogolás, hogy a gép elé üljek és szavakká formáljam mindazt a pár szót, ami pillanatok leforgása alatt átcikázik a fejemben.
Most végre itt egy újabb lehetőség, hogy kicsit csacsogjak a semmiről, miközben mosollyal az arcomon meredek a monitor felé, hiszen újra ezen a felületen szólíthatlak meg titeket.
Az elmúlt hónapok kicsit zsúfoltan teltek, így igazság szerint nem sok időm (időnk Drága Ágnes barátnőmmel) volt arra, hogy újabb szetteket örökítsek meg az utókornak. A dolgos, és rohangálós hétköznapok bizony zabálják a perceket, és miközben a városban  caklatok a géppel a táskámban, annyiszor, de annyiszor eszembe jut, hogy egy fél óra erejéig megszakítom ezt a fajta szabadságot, és sorokba öntök nektek pár lelkis gondolatot, mint régen. Imádtam, és a statisztikák szerint ti is! Így néhány terv már a rajtvonal mögött áll, és arra vár, hogy végre formát ölthessenek…

Na de megint elkalandoztam…Szóval ott tartottunk, hogy street style! Következzen egy olyan összeállítás, ami pont annyira Vikis, amennyire lennie kell. Tehát tobzódik abban a sok ellentétben, ami egyébként piszokmód vonzza egymást. Nofene a ruháknál is mennyire igaz ez az aprócska szabály! Íme tehát, az egyik legfrissebb szett, az én gyönyörű fényes-fémes lila cipellőm társaságában.


IMG_6508IMG_6556IMG_6519IMG_6553IMG_6528IMG_6575IMG_6641IMG_6485

T-shirt: Thrasher Magazine
Jeans: Pull&Bear
Heels: Bershka
Bag: Zara
Sunglasses: Vans

photos: Farkas Ágnes

ZENE

____________________________________

Amennyiben érdekel a többi outfit is katt IDE
More outfit photo HERE

Továbbá a következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook