Még mindig nincs késő a fürdőruha témához: CARIB Swimwear

Álszentség lenne ha azt írnám, hogy egy nő nem vásárol minden évben új fürdőruhát, mert ez nincs így! Attól függetlenül, hogy a tavalyi is jó még, azért nem árt beszerezni valami újat is akár csak a leárazások során.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én személy szerint imádom azt, hogy már nem fontos az, hogy a felső és az alsó rész tökéletes összhangban legyen, így kedvemre dönthetek egy vásárlás során csak az alsó, vagy éppen csak a felső mellett.

Felesleges lenne most belemenni a különféle vizes trendekbe, mert úgy gondolom 2016-ra elértünk végre oda, hogy már teljesen mindegy az, hogy éppen milyen divathullám dübörög. Szinte bármi szóba jöhet, fazontól, színtől és anyagtól függetlenül. Mert mint minden esetben, így itt is az a fontos, hogy te jól érezd magad abban amiben vagy.
Minden valószínűséggel már kialakult benned is egy egészséges testkép, és te is látod már azt, hogy mely szabás, fazon az ami igazán jól áll neked, vagy éppen melyik az ami piszkosul jól fed ott ahol kell?!

Cikkem apropója pedig az a szerencsés eset, hogy immáron boldog tulajdonosa lehetek egy CARIB Swimwear szépségnek és erről szeretnék mesélni picit nektek.

Mit kell tudni a márkáról? Az 1999-ben alapított cég, már a kezdetektől fogva világhírű külföldi, illetve magyar fürdőruha- és fehérnemű-gyártó cégekkel dolgozott együtt. A megfelelő szakmai tapasztalatok után pedig 2002-ben dobták piacra első kollekciójukat CARIBBEAN néven. A siker pedig még több lendületet adott a folytatáshoz, és ma már kiváló olasz, francia és spanyol alapanyagból készülnek a szebbnél szebb strandviseletek.
Tökéletes fürdőruha receptjük pedig a következő: ” egy csipetnyi elegancia, egy csipetnyi trend és egy csipetnyi TE.”

13606692_1201243819899945_5441845870326233567_n

Szerencsés esetben még van 2 jó hónapunk arra, hogy feltöltsük magunkat D-vitaminnal, így még most sem késő beszerezni egy ilyen minőségi, divatos darabot. A téli nyaralásokról, wellness hétvégékről nem is beszélve…szóval van itt még bőven alkalom :]
Őszintén szólva kicsit tartottam attól, hogy milyen terméket vehetek majd kézhez – ugyanis az online rendelést választottam – mikor megjön a várva várt csomag, de azt kell mondjam: nem csalódtam! Imádom ezt a rojtos darabot, nagyon jó az anyaga és mindenhol tökéletesen passzol rám!
Bár a színekkel sokszor hadilábon állok strandviselet terén, de ez az árnyalat remekül beleillik az én ízlésvilágomban is.
Egy szó, mint száz nézz szét a CARIB Swimwear oldalán ITT, ahol remélhetőleg te is megtalálod a neked leginkább tetsző darabot.

 

Bármilyen kérés, óhaj, sóhaj esetén írj a kerubinabmb@gmail.com címre, vagy….

…a következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook