Újabb finomságok a LUSH-tól!

Szerencsésnek érzem magam, hogy bár a blog profilja nem szépségápolás, mégis olyan sok lehetőségem van tesztelés fronton, hogy hálás vagyok, éppen ezért következzen pár újabb illatos, csodakészítmény!

Ezen adagot bár Húsvét előtt kaptam, mégis egyéb teendőim mellett, csak most volt időm arra, hogy egy kisebb bejegyzés formájában beszámoljak nektek a Lush ezen finomságairól.

cikk
Névtelen

Bár az ünnepen már túl vagyunk, a Lush kínálatában még azért fellehető ez-az, így érdemes ellátogatni a hozzád legközelebb eső üzletbe, és beszerezni a kollekció valamelyik darabját, vagy akár online megrendelni. Most szeretném bemutatni nektek a saját személyes kedvenceimet :]

____

Bouncy Bunny – Tusfürdőzselé

“Nyuszi ül a fürdőben – és várja, hogy vidám brazil narancsolajjal és bőrpuhító karragén moszattal kényeztethessen téged.” olvasható a Lush oldalán.
Pontosan mire is jó a narancsolaj? Elsősorban fényesíti, tonizálja a bőrt, az illatorgia pedig azt gondolom, hogy magától értetődő. Na és a moszatkivonat? Ezt se sűrűn olvassuk a különféle termékeken, a bőrre gyakorolt jótékony puhító hatása miatt az egyik új kedvencünk lesz, ebben biztos vagyok. Zuhanyzás előtt kicsit tedd be a hűtőbe a terméket, és a frissítő hatás tényleg érezhető lesz.
Ár: 1.590 Ft

IMG_8851

Gyurmaszappan

Szerencsém volt hármat is kipróbálni ezekből a játékos illattömbökből, a legkisebbeknek is élmény lehet a fürdés, ezekkel a formázható darabokkal, amik nem csak testre, hanem hajra is bátran használhatóak. Kell ennél több?
Ár: A 200 grammos kiszerelés 1.990 Ft és 2.190 Ft közt kapható.

IMG_8855

Bármilyen kérés, óhaj, sóhaj esetén írj a kerubinabmb@gmail.com címre, vagy….

…a következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook