Goodbye 2015!

Ismét eltelt egy év, és azt gondolom ez a lassan 365 nap kicsit szorosabbra fűzte azt az író (jó-jó blogger)-olvasó kapcsolatot köztünk ami korábban volt. Talán még soha ennyire nem nyíltam itt meg, és nem születtek olyan témájú írások mint idén!

Most következhetne egy könnyedebb sablonos évzáró statisztika, de azt gondolom megmaradok ezen a baráti úton, amit elkezdtem építeni felétek.
Próbálok mindig előre nézni, pozitív maradni, és hálás lenni azért a sok jóért amit ezidáig kaptam, de az élet nem mindig a szabálykövetésről szól; jól esik néha kicsit félrevonulni, és lázadni magunkban és elfogadni azt, hogy most éppen minden sz*r, na hát ilyen szakasza is volt ennek a 12 hónapnak, de megesik, emberek vagyunk.

Mit kaptam ettől az évtől? Nos természetesen a számtalan sablon mellett, talán azt hogy most tényleg tanultam! Sokat! Önmagamról és az életről!

Jelen pillanatban azt se tudom, hogy egy hónap múlva mi lesz éppen a napirendem legfőbb pontja, viszont abban biztos vagyok: a saját kis”to do list”-em minden egyes tervét kipipálom majd év végéig. És ha sikerül, akkor 365 nap múlva nagyon sok jó dologról számolhatok majd be nektek – alig várom!!
Saját határaink feszegetéséhez fűzött bátorságunk a korral együtt növekszik, éppen úgy ahogy a kihívások száma is, de ez valahol erről szól. Nem igaz az, hogy gyerekként bátrabbak vagyunk, mert akkor csak egy apró szegletét látjuk annak a nagy egésznek amiben felnőttként, évről-évre egyre otthonosabban mozgunk.
Sose adjátok fel azt amiben hisztek, még akkor se ha az ellenszél nagyobbnak bizonyul, a kedves kis szarkasztikus kétkedők mindig ott lesznek és erőteljesen szurkolnak majd azért, hogy ott bukj el ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez az amire magasról tenni kell!

Írjatok listát, és igenis legyenek 2016-os tervek, fogadalmak, álmok és miegyéb, annyi szegmense van az életnek, hogy kár lenne semmiben sem bízni! Egy apró ötletfoszlány is elindíthat egy olyan lavinát melyben az új keletű remények keverednek, a már régóta ismert jó öreg vágyakkal. Szóval sose adjátok fel a hitet abban amit igazán szeretnétek, küzdjetek és dolgozzatok érte a végsőkig, sőt még annál is tovább! Merjetek álmodni, és a sok kicsi mellett, legalább egy nagy is kapjon helyet!!!
Jövőre találkozunk!

Boldog Új Évet <3

PicMonkey Collage3PicMonkey Collage2PicMonkey Collage
PicMonkey Collage4