3 nyári apróság az online piac kínálatából

Végre elkezdődöttek a leárazások, pár hét múlva már minden egyes bolt kirakatában ott fog virítani a piros tábla, és megkezdődhet a kincsvadászat, ami szerintem néha az éhezők viadalát megszégyenítő módon zajlik. De tényleg :]

Lássuk miket leltem ezen a héten az online piac kínálatában…

1.) Tassel Dress

Ismét egy rojtos darabot ajánlanék nektek! Olvastam már, hogy inkább a ‘ne tedd’ kategóriába sorolható ez a trend ,ugyanis túlontúl macerás a sok lelógó rojt miatt, hiszen könnyen összegubancolódhatnak és nem mindennel kombinálható, de ez minket most így nyáron, főleg fesztiválidőszakban szerintem annyira ne érdekeljen :]

UntitledITT megrendelhető ~ 4300 Ft


2.) A-line skirt

Olyan szép ez a szoknya, hogy még Audrey Hepburn is megirigyelné.
Egy egyszerű fehér basic felsővel kombinálva is remekül mutat (nem kell mindig blúzban gondolkodni, főleg a mozgalmas meleg hétköznapokon), és ezen esetben is életképesek a magas- illetve a lapos sarkak egyaránt.

Untitled

ITT megrendelheted ~ 4300 Ft

3.) Top/Shirt/Dress

Hogy mi is ez pontosan? Talán minden!
Bár a ruha jelző kicsit erős egy két oldalt teljesen felsliccelt kreáció esetében, mégis valamiért kimeríti a ruha fogalmát is. Egy kis shorttal párosítva nagyon jó fesztiválviselet lehet.
Viszont mielőtt beszereznétek egy ilyet, előtte azért mindenképpen gondoljátok át, hogy mennyire előnyös számotokra ez a darab, ugyanis nem minden testalkaton mutat jól.

Untitled
ITT megrendelheted ~ 1500 Ft

A következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Tumblr  Lookbook