Már megint ez a farmer-téma!

Tavaly szaggattuk a farmert, ezen jó szokásunkat idén is megtarthatjuk, de bejött a képbe egy új jelentkező, méghozzá nyomatos, toldozott-foltozott bővített verzió. Felvarrókkal már tavaly is találkozhattunk DKNY kifutóján, de úgy tűnik idén is még velünk marad kicsit ez a vonal.

dkny

A farmer évtizedek óta tartja biztos helyét a divat egén, és bár néha elvettünk, néha hozzáadtunk, alapjaiban mindig megmaradt az a szerethető alapdarab ami egy ember ruhatárából sem hiányozhat. A különféle mintákkal, plusz anyagokkal és felvarrókkal tarkított kreációk idén tavasszal is egészen biztosan befutók lesznek.

Azt már gondolom mondanom se kell, hogy egy-egy ilyen denim darab mennyire öltöztet már önmagában is, így nem kell túlgondolni a felső-kiegészítő kérdést. Szóval ezen farmer is egy biztos mentőövként szolgálhat azokon a napokon amikor “nincs mit felvennünk”.

Ha viszont nem szeretnél ismét egy újabb nadrágot venni az sem gond, ugyanis régi, megunt darabjaidat is feláldozhatod. Akár kettőből készíthetsz egyet, vagy vásárolj különféle felvarrókat és ezzel tedd különlegessé és egyedivé a saját darabodat.
Aki nem annyira szeret a tűvel és a cérnával, esetleg a varrógéppel bajlódni, annak a legkönnyebb út a felvasalható felvarrókban rejlik, amiket szerencsére már egyre több helyen megvásárolhatunk. A foltokhoz pedig egy textilragasztó is elég, szóval akár egy esős délután alatt megkreálhatod a saját egyedi toldozott-foltozott farmerodat.

ss19 ss17 ss18 ss16 ss14 ss13 ss8 ss9 ss10 ss11 ss12 ss7 ss6 ss5 ss4 ss2 ss_3 s17

A következő helyeken megtaláltok

Facebook  Twitter  Tumblr  Lookbook

(képek forrása: pinterest)