The classic turtleneck

Az a jó öreg garbó…

Emlékszem gyerekként mennyire hullámzó volt a kapcsolatom eme ruhadarabbal, egy időben szerettem, majd ahogy cseperedtem egyre nehezebben tűrtem meg magamon, és így visszagondolva még most sem értem, hogy pontosan mi volt a bajom vele.

___

Tény és való, hogy magában néha túl egyszerűnek hathat, ám ha feltűnő(bb) darabokkal kombináljuk, máris más fénybe kerül. Tudom, tudom ezt a mondatot szinte minden visszafogottabb és egyszerűbb darabra rá lehet húzni, de hát ha így van akkor így van, nincs mit tenni :]
A garbó sok más klasszikus kreációval egyetemben évről-évre visszakerül így vagy úgy a divat palettájára és valljuk be valamiért nem tudjuk megunni. A konzervatív szűk fazonok mellett a bővebb változatok is hódítanak, nem beszélve arról, hogy anyáink is végre kicsit fellélegeznek majd ha ilyenben látnak minket – legfőképpen akkor mikor télvíz idején, a sál funkciójával egy cseppet sem törődve, csak a nyakunkba lóg a nagy semmit melegítve… ugye…ugye.
Egy ing alá véve ugyanúgy megállja a helyét, mintha önmagában viselnénk, kombinálhatjuk nadrággal/szoknyával szinte mindegy mit választunk mellé, hiszen ez egy mondhatni basic darab és ha rétegzésről van szó akkor pedig kitűnő választás.
Mégse kell feltétlenül a télhez kötnünk; hiszen tavasszal amikor még az esték hűvösek éppen annyira praktikus mint az változatos őszi időben.
Sokszínű, nőies és időtálló, szerintem többet nem is kell mondanom!

flatmules_13

turtleneck_9 turtleneck turtleneck_2 turtleneck_3 turtleneck_4 turtleneck_5 turtleneck_6 turtleneck_8 turtleneck_11 turtleneck_10 turtleneck_12

(képek: pinterest)

A következő helyeken megtaláltok
Facebook  Twitter  Tumblr  Lookbook