Blanket Poncho – We love you!

Valahogy minden a Burberry február 17-ei  bemutatójával kezdődött ahol többek közt olyan modellek vonultak fel a méltán híres brand kifutóján mint Cara Delevingne, Suki Waterhouse és Jourdan Dunn, persze mindez még nem elég a lényeg ugyanis azon van, hogy mit viseltek…
Az eredeti elnevezésnél maradva – mert magyarul szerintem elég furcsán hat
– szebbnél szebb blanket ponchokat láthattunk és akkor már sejteni lehetett, hogy pár hónap múlva ha beköszönt a hűvösebb idő, bizony számtalan monogrammal (és anélkül) ellátott darabot láthatunk majd a celebeken, bloggereken és így is lett.

blanket4

blanket5

blanket_

Sikerének kulcsa nyilván a jól felépített marketingnek is köszönhető, de praktikuma se elkerülendő, ugyanis Christopher Bailey újfent egy olyan kreációval állt elő ami cseppet sem bonyolult és könnyen kombinálható a különféle outfittekhez.
Mint minden nagyobb divat bumm, így természetesen ezen darab se kerülhette el a fast fashion láncok figyelmét és ahogy telnek a hetek egyre nagyobb választékból szemezgethetünk.
Lehet itt játszadozni a különféle ponchokkal, hiszen számtalan színű és mintájú darab közül válogathatunk.

_______

ASOS

ASOS
ITT és ITT

TOPSHOP

TOPSHOP
ITT és ITT

ZARA

ZARA

ITT és ITT

Tudom hogy a második egy férfi kreáció, viszont nekem nagyon tetszik és be kell valljam, hogy szeretek a férfi osztályon vásárolni, mert nagyon sok jó alapdarab közül válogathatunk. Ezen poncho esetében is bátran kijelenthetjük, hogy abszolút megállja a helyét a gyengébbik nem ruhatárában is.

________________

Jómagam is beszereztem már a saját darabomat a H.R.V.T-től, és már fel is avattam (outfit post is hamarosan lesz róla).
 Bár az utca embere ahogy látom nincs annyira kibékülve a látvánnyal (volt aki megkérdezte, hogy miért hoztam el otthonról a pokrócot), ez mégse veszi el a kedvemet attól, hogy a hűvösebb téli napokon majd ebbe bugyoláljam magamat.
Lehet sokaknak nem a legszebb választás egy ilyen darab, ti viszont ne foglalkozzatok ezzel, ha tetszik valamelyik poncho akkor vegyétek meg, ha viszont nem érzitek magatokénak akkor engedjétek el, lesz még ebben a szezonban ezer és egy egyéb opció.
Számtalanszor leírtam már, de úgy gondolom sohasem lehet elégszer elmondani azt, hogy: A divat sohasem arról szólt, hogy be kell állni egy szigorúan megszabott sorba, hanem arról, hogy az aktuális trendeket a saját ízlésünk szerint formáljuk meg és pont annyit tegyünk bele minden stílusirányból az összeállításainkba ami még a mi világképünkbe belefér.
Sohase a ruha viseljen titeket, hanem ti a ruhát és ez talán a legfontosabb, erőltetni semmit se kell mert ez kifelé is látszani fog, és csak saját magunk karikatúrái leszünk.

xxxooo
kerubina

A következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Tumblr  Lookbook